- 111,053
- 62,503
- 113
Eyw tşk ettik.bidshs uyuya kalırken hesabı bize ver sen uyu biz dvm ederizDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Eyw tşk ettik.bidshs uyuya kalırken hesabı bize ver sen uyu biz dvm ederizDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Irkci degilim sordumIrkçımısın sen bro
Saol dost seninde emeğine sağlık kesene bereketDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
tebrikler kesene bereket her zaman ki gibi.Dostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
şaka bir yana emeğine kesene sağlıkDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Tebrikler eşref kardeş. Goygoy yaptık kusura bakma başka türlü geçmiyo zaman. Tekrardan başın sağolsun. Herkese hayırlı gecelerDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Yok be şaka takıldım borcun varsa hiç hatırlamıyorum normalde unutmam 😂Bende gerçekten soruyorsun sandım dost. Ben sana her zaman destek veririm benim sana zaten çok eskilerden borcum varzor zamanımda yardımcı olmuştun bilmem hatirlarmisin
Aynen öyle basın sagolsun mekanı cennet olsun @EşrefTEK80Tebrikler eşref kardeş. Goygoy yaptık kusura bakma başka türlü geçmiyo zaman. Tekrardan başın sağolsun. Herkese hayırlı geceler
Tebrikler takip eden herkesin eline sağlık hayırlı gecelerDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Benim ki de sadece masumane bi meraktı.Irkci degilim sordum
Özür dile bide utanmazsanTebrikler eşref kardeş. Goygoy yaptık kusura bakma başka türlü geçmiyo zaman. Tekrardan başın sağolsun. Herkese hayırlı geceler
🤣🤣🤣@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Ne ölüye ne diriye saygı kalmamış yazıkÖzür dile bide utanmazsan
Keske bana sorulsaydiIrkci degilim sordum
Bunlardan biri dağıtır kesin diye 4-5 kişiye salladı heralde@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Seni paralı görmüş tahir 😆😆@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Kesene bereket Eline emegine saglik Seninde Daim olsun🇹🇷🇹🇷 Esref reis .Dostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
ArifBenim ki de sadece masumane bi meraktı.