- 5,059
- 2,333
- 113
Bende harman sandım anadoludaysa gel 2 kapaj yaoaj dicektim 🤣Kardesimm kapağı bırak sen hahhsa
Bende harman sandım anadoludaysa gel 2 kapaj yaoaj dicektim 🤣Kardesimm kapağı bırak sen hahhsa
Tesekkurler, geldi 🥰🥰🥰Dostlar ödüller dagitimci arkadaşa gönderildi. Birazdan sahiplerine ulastirulacak. Herkesin emeğine sağlık tekrar. Odullerini alanlar aldık diye burada belirtirse endişeye de mahal verilmemiş olur.
Sıkıntı yok emmioglu cansınSil sil cok utandim adama ozelden yazip.helallik.isticem
kupa kanka lig değil oda gelmedi zatenArjantin liginden gol bekliyoruz pauan
Emeğine sağlık kesene bereket dostDostlar ödüller dagitimci arkadaşa gönderildi. Birazdan sahiplerine ulastirulacak. Herkesin emeğine sağlık tekrar. Odullerini alanlar aldık diye burada belirtirse endişeye de mahal verilmemiş olur.
@tahir1603 iban atma hakki sana geçti.Dağıtımda yardımcı olabilirim bende @EşrefTEK80
Kazanan takip eden arkadaslara tebrikler kazancın daim olsun kesene bereketDostlar ödüller dagitimci arkadaşa gönderildi. Birazdan sahiplerine ulastirulacak. Herkesin emeğine sağlık tekrar. Odullerini alanlar aldık diye burada belirtirse endişeye de mahal verilmemiş olur.
Kazancın daim olsunDostlar ödüller dagitimci arkadaşa gönderildi. Birazdan sahiplerine ulastirulacak. Herkesin emeğine sağlık tekrar. Odullerini alanlar aldık diye burada belirtirse endişeye de mahal verilmemiş olur.
Kimler kazandı EşrefDostlar ödüller dagitimci arkadaşa gönderildi. Birazdan sahiplerine ulastirulacak. Herkesin emeğine sağlık tekrar. Odullerini alanlar aldık diye burada belirtirse endişeye de mahal verilmemiş olur.
Kimler sahipleri kiDostlar ödüller dagitimci arkadaşa gönderildi. Birazdan sahiplerine ulastirulacak. Herkesin emeğine sağlık tekrar. Odullerini alanlar aldık diye burada belirtirse endişeye de mahal verilmemiş olur.
Iban atıyorum @Nihat5561@tahir1603 iban atma hakki sana geçti.
Bol şans dost
bol şans hacım kesene bereket ödül için sağol.Dostlar dışarda kalan dostlar için kasa 5k hedef 3 Adım.. ulaşırsak 7 kişiye 500₺ ödül yapalım.
Ben değilim ki dağıtımcı . Kim olduklarında belli değilIban atıyorum @Nihat5561
Oo abi günaydın hoşgeldinEşref olaya toki çekilişi havası kattı yaşa eşref
Bol şans