- 19,365
- 10,633
- 113
Abi bu adımlar ins başarılı olur yav
Yukselt cek baska yere yatir en azından ordan da kayıp alma şansın var esreftekKayip bonusunu yukselttim şimdi. Bakim nerde patlicak
Çeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah. 3.cu kupon bu bakalım 😀Abi bu adımlar ins başarılı olur yav
Buraya atma o kuponuÇeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah
Öyle yap zaten dostÇeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah
Bekliyoruz dost şu şanssızlığı kıralım artıkÇeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah
Selamlar reisimÇeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah
İns da bura atmaÇeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah. 3.cu kupon bu bakalım 😀
KatılıyorumBuraya atma o kuponu
Kayıp bonusu diyip gecmicen işte oldu mu oluyor bazenÇeyrek oynadim sadece şuan oynadigim da gelirse anaparanin iki katı olarak çekip başka yere aticam. Öyle devam ederiz gelirse inşallah. 3.cu kupon bu bakalım 😀
Cyber mıydı geçmiş olsun61 alt aldım.. yemin ederim size bakın 2.30 dakika da 22 sayı attılar.. ben bırakıyorum bu işi daha da oynamam bir süre . Herkese iyi geceler. Diyecek ne söz kaldı ne kelam
Rusya prime ligi yada cybersa tamamen ayarlı o maçlr4 dk 30 sayı fizik kurallarina aykırı.. nasıl olur abi bu
Yok reis cybere kurban olayim ben..nba kahpesi. SAS 119.5 atamadi. Bu allahsizlr 4 dk 32 sayı attılar ne diyim kiCyber mıydı geçmiş olsun
Allahsız kitapsız NBA ligi daha da beter molada ne diyor bu koçlar bu knsızlara anlamıyorum bir anda tersine dönüyor herşeyiYok reis cybere kurban olayim ben..nba kahpesi. SAS 119.5 atamadi. Bu allahsizlr 4 dk 32 sayı attılar ne diyim ki
Allah'ın belaları geçmiş olsun61 alt aldım.. yemin ederim size bakın 2.30 dakika da 22 sayı attılar.. ben bırakıyorum bu işi daha da oynamam bir süre . Herkese iyi geceler. Diyecek ne söz kaldı ne kelam
NBA iyice şikeye donmus16-8 di maç 6.12 saniye vardı... Hele bak maç ne hale gelmis
Herşey molada bitiyor16-8 di maç 6.12 saniye vardı... Hele bak maç ne hale gelmis