Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | | Kasa - Hedef - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,668
35,904
113
batmadı mı o site hatta birilerini tokatlamıştı galiba
başta nakit ödüllerle yemlediler
sonrasında tıpkı eboue edasıyla çivi gibi çaktılar
Puahhaha he ya ama bi tek ben dolandırılmadım ben hariç herkese oldu baktım şimdi kapanmış tekrar açılcaklarmış 30 orana 5k vurmuştum burda gelmişti ondan sonrası metres olduk kuponu bulmak için bakacaktım da nasip olmadı

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,957
17,525
113
Puahhaha he ya ama bi tek ben dolandırılmadım ben hariç herkese oldu baktım şimdi kapanmış tekrar açılcaklarmış 30 orana 5k vurmuştum burda gelmişti ondan sonrası metres olduk kuponu bulmak için bakacaktım da nasip olmadı
Herkesin parayı sana pay ettiler demek:)

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,668
35,904
113
Herkesin parayı sana pay ettiler demek:)
Hatta ben konu açmıştım dağıttım bayağı site buraya sponsordu onlarda bişey yazmıştı bizde bu ince davranışınızdan ötürü 20 kişi 250 de onlar dağıtmıştı direk çekimli

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,957
17,525
113
Hatta ben konu açmıştım dağıttım bayağı site buraya sponsordu onlarda bişey yazmıştı bizde bu ince davranışınızdan ötürü 20 kişi 250 de onlar dağıtmıştı direk çekimli
Vay anasını ben bunu nasıl kaçırdım peki:)

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,917
3,326
113
Bi ara padişahbet destek full aktifti rollerde millete dağıtıyordu herkese sponsorlarda inzivaya çekildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...