- 19,371
- 10,636
- 113
Yok abi bendeYok yok ulaşma Sen de krip de yoktu zaten lan Doğru ya
Yok abi bendeYok yok ulaşma Sen de krip de yoktu zaten lan Doğru ya
Sonradan aklıma geldi yaYok abi bende
Bende var reis yardımci olabirimAnladım yine de takip etmekte fayda belki çeken olur
Muro dolandirilma 😁😁Bende var reis yardımci olabirim
Kesinlikle öyle bir şey yok sadece yardımcı olmak istedimMuro dolandirilma 😁😁
Ben dolandırılmam kral bir yerde çekiliş çıktı o site değil bunun attığı site değil bu arkadaşın buraya da sponsor o site son işlem şartı demesin diye diyorum Kripto ile 200-300 attırayımMuro dolandirilma 😁😁
Sadece yardımcı olmak isterdim hepsi buBen dolandırılmam kral bir yerde çekiliş çıktı o site değil bunun attığı site değil bu arkadaşın buraya da sponsor o site son işlem şartı demesin diye diyorum Kripto ile 200-300 attırayım
Çok samimi olmadığım adamdan yardım istemem Sağ ol teşekkür ederimSadece yardımcı olmak isterdim hepsi bu
İyi bakalım 😁😁Ben dolandırılmam kral bir yerde çekiliş çıktı o site değil bunun attığı site değil bu arkadaşın buraya da sponsor o site son işlem şartı demesin diye diyorum Kripto ile 200-300 attırayım
Eski dostlar tekrar bir aradaHahahahahhahah Ahmet bana ulaşsana bir
hahahahhEski dostlar tekrar bir arada
Youcas%100 freebet veren nere var beyler joker betvaktı harıcı
2 3 sene once nbu yapmıstı o kansızlar amcaogluYoucas
Bakın benim yaşım 21 daha toyum tamammi kim ne derse ona inanırım o lavuk öyle bir Muro abiyi bana kotulediki işte sana böyle diyor filan bende doldum tamammi ama işin sonunda o adam beni 4 k çarptı tamammi ben daha tohum bu yanlış hayatı ogrenecemEski dostlar tekrar bir arada
1 kere çektim beni de yaptılar2 3 sene once nbu yapmıstı o kansızlar amcaoglu
Kardeşim sen çok eksik bi insansınBakın benim yaşım 21 daha toyum tamammi kim ne derse ona inanırım o lavuk öyle bir Muro abiyi bana kotulediki işte sana böyle diyor filan bende doldum tamammi ama işin sonunda o adam beni 4 k çarptı tamammi ben daha tohum bu yanlış hayatı ogrenecem
Nasıl eksikimKardeşim sen çok eksik bi insansın