- 71,690
- 37,893
- 113
Ne olduEvet kredi borcu gelmişti burs kartının 4 k ödemesinin üstünden bir hafta geçmişti bilin bakalım ne oldu
Ne olduEvet kredi borcu gelmişti burs kartının 4 k ödemesinin üstünden bir hafta geçmişti bilin bakalım ne oldu
Bu kral adam Eşref Tekin attığı parayı 5.8 yaptık borcu ödeyip baba kilisten Antep'e bayrama kaçar şimdi çantamı hazırlıyor 3 saat önce ne kadar mutsuzdum borç vardı eksiye dusmustu bakiye burs nanay olurdu şimdi 6000 k oldu @EşrefTEK80 vallahi kral adamsin Rabbim bini bir etsinNe oldu
ÖderÖder ins kirik misli
Gel buraÖder ins kirik misli
Her türlü ödev çek keyfine bak sende Kripto olsaydı kripto'dan yardım isteyecektim de yok sendeÖder ins kirik misli
Bize ne bundan🤣Evet kredi borcu gelmişti burs kartının 4 k ödemesinin üstünden bir hafta geçmişti bilin bakalım ne oldu
Çocuk sevincini paylaşıyor bırak paylaşsınBize ne bundan🤣
Paylaşmasın başına geleceği bilio 🤣🤣Çocuk sevincini paylaşıyor bırak paylaşsın
Tebrikler ne ara aldında ne ara bu bakiye ulaştımÖder ins kirik misli
Öder öder tebrik 👍🏾 kalaniyla roll yap senin para da Muro ya uğur getirir belki 😁😁Öder ins kirik misli
Ben rol istemiyorum ya bana kriptodan biri 200 TL şu siteye atsın kafam rahat olsun Başka bir şey istemiyorum Ahmet'te de trip de yok aksineÖder öder tebrik 👍🏾 kalaniyla roll yap senin para da Muro ya uğur getirir belki 😁😁
Ne var sitedeBen rol istemiyorum ya bana kriptodan biri 200 TL şu siteye atsın kafam rahat olsun Başka bir şey istemiyorum Ahmet'te de trip de yok aksine
Kuran çarpsın ihtiyar borcum var yoksa olsa senden esirgemem ihtiyar valla var istersen foto atimPaylaşmasın başına geleceği bilio 🤣🤣
Çekiliş çıktı Akşam 6.00'da liste iletilecek son işlem şartı demesin diye bir 200 TL kripto'dan yatırabilsem çok iyi olacak yaNe var sitede
Bende de yok valla kripto maalesefBen rol istemiyorum ya bana kriptodan biri 200 TL şu siteye atsın kafam rahat olsun Başka bir şey istemiyorum Ahmet'te de trip de yok aksine
Banka havale 500 yatırım istiyor namussuz 200'ü bulurum da 500'ü bulamam sabah sabahBende de yok valla kripto maalesef
Hal çare bakarız 6 ya kadarÇekiliş çıktı Akşam 6.00'da liste iletilecek son işlem şartı demesin diye bir 200 TL kripto'dan yatırabilsem çok iyi olacak ya
Dur onu halledek abiBanka maliyeti de 500 yatırım istiyor namussuz 200'ü bulurum da 500'ü bulamam sabah sabah