- 19,364
- 10,633
- 113
Apo amca apo amca12dk sürmüş iyi iyi önemli değil de dm den kırmızı ışıklar yanmaya başladı kapatalım en iyisi dm yi dostlarım çoğaldı bi anda
Apo amca apo amca12dk sürmüş iyi iyi önemli değil de dm den kırmızı ışıklar yanmaya başladı kapatalım en iyisi dm yi dostlarım çoğaldı bi anda
Sans paranı aldinmi puhahah Joe denBilmiyorum ki![]()
3.5k yolladım hadi bolşansBilmiyorum ki![]()
Hahahah normal bence dön hepsine12dk sürmüş iyi iyi önemli değil de dm den kırmızı ışıklar yanmaya başladı kapatalım en iyisi dm yi dostlarım çoğaldı bi anda
Kesene bereket 7k lazımdı ama buda yeter3.5k yolladım hadi bolşans
Abi ne kadar inandırıcı puhahah seviliyorsun apo amcaKesene bereket 7k lazımdı ama buda yeter
Caiz dir neyse ben kaçarLannn millet bana bile dm atıyor@JoeQuanqa
Git ama parayı bitirme ne olur yükseltirsen 3.5 k daha atarsıınCaiz dir neyse ben kaçar
PuhahahhaLannn millet bana bile dm atıyor@JoeQuanqa
Boş yapma şişkoGit ama parayı bitirme ne olur yükseltirsen 3.5 k daha atarsıın
teşekkürler bro 15k atmıssın gerek yoktuCaiz dir neyse ben kaçar
Sohobet ödedi banada dedi makinaya 15 ini at bizi görmedin dediteşekkürler bro 15k atmıssın gerek yoktu
la sohobet mi siteSohobet ödedi banada dedi makinaya 15 ini at bizi görmedin dedi
Harbiden inandınmı neyse vuralım biz 48k yı ss attığında ss de niye tarihleri kapattım puahaha o değil sohobete 5tl yatırmamla sohobet mi site
adamlar benim 55i niye ödemiyor
Maşallah sende haftada bir sitelere para bırakmadan rahat uyuyamiyon heralde Enes vano odedimila sohobet mi site
adamlar benim 55i niye ödemiyor
Zaten ben o kadar kucultmenden anladım puhahaHarbiden inandınmı neyse vuralım biz 48k yı ss attığında ss de niye tarihleri kapattım puahaha o değil sohobete 5tl yatırmam
%200 çevrimsiz varGüncel bayram bonusları aranıyor