- 25,853
- 6,731
- 113
Bulursun ins dostBanka maliyeti de 500 yatırım istiyor namussuz 200'ü bulurum da 500'ü bulamam sabah sabah
Bulursun ins dostBanka maliyeti de 500 yatırım istiyor namussuz 200'ü bulurum da 500'ü bulamam sabah sabah
Halledicik abi bekleBanka havale 500 yatırım istiyor namussuz 200'ü bulurum da 500'ü bulamam sabah sabah
Akşam öde borcunuKuran çarpsın ihtiyar borcum var yoksa olsa senden esirgemem ihtiyar valla var istersen foto atim
Adamsın lan Bak sana ekranda atacağım yaz banaHalledicik abi bekle
Elbet öderizAkşam öde borcunu
SiskooooooElbet öderiz
Yemeğe parayı Muro onumuz BayramAdamsın lan Bak sana ekranda atacağım yaz bana
Dayı yemin ediyorum 3-4 gündür internetim de yok Geceleri beni burada görebiliyor musun göremezsin internet olmadığından salla kazan yaptım 1 GB geldi onunla idare ediyorum şimdi internet yapmam lazım bir lira para yok yemin ediyorum bayram girdiYemeğe parayı Muro onumuz Bayram
Faturamı öde yeterElbet öderiz
Gündüzleri çay ocağı var kahve gibi oradan wi-fi'ye bağlanıyorum gece yokum farkındaysanYemeğe parayı Muro onumuz Bayram
Abi ne kadar lazımdı senin siteyeDayı yemin ediyorum 3-4 gündür internetim de yok Geceleri beni burada görebiliyor musun göremezsin internet olmadığından salla kazan yaptım 1 GB geldi onunla idare ediyorum şimdi internet yapmam lazım bir lira para yok yemin ediyorum bayram girdi
Apo amcaElbet öderiz
Evet bende çalışıyor sandım geceleri uyuyor dedim önce sosyal işlerini halketDayı yemin ediyorum 3-4 gündür internetim de yok Geceleri beni burada görebiliyor musun göremezsin internet olmadığından salla kazan yaptım 1 GB geldi onunla idare ediyorum şimdi internet yapmam lazım bir lira para yok yemin ediyorum bayram girdi
500 Trip de olursa 200-250 atılıyor Trip de yok işteAbi ne kadar lazımdı senin siteye
4000Abi ne kadar lazımdı senin siteye
Yok dayı ya Bayramdan sonra Allah'ın izniyle iş bakacağım atacağız kendimizi bir yereEvet bende çalışıyor sandım geceleri uyuyor dedim önce sosyal işlerini halket
Kime trip ation sen hayirdir🤣🤣🤣500 Trip de olursa 200-250 atılıyor Trip de yok işte
Dağıtım olacak mı kardeşimApo amca
Kripto Sesli yazıyorum ya trip yazıyorKime trip ation sen hayirdir🤣🤣🤣