- 3,410
- 17,819
- 113
Selamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
Bol şans dostumSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
Bol sansCleavand 57 sayı atar mı acaba ilk yarı
İlk per önemli dost bence atar gibiCleavand 57 sayı atar mı acaba ilk yarı
Bol şanslar dostSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
Total 109 atar daha mantıklı gibiCleavand 57 sayı atar mı acaba ilk yarı
Bol şansSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
55 iyi dost atarlarİlk per 55.5 üst de mantıklı geliyor arada kaldım valla
55.5 üst daha mantıklı 1.14 için risk edilmezİlk per 55.5 üst de mantıklı geliyor arada kaldım valla
Bol şans EşrefSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
Yapıştır dost gelsinİlk per 55.5 üst de mantıklı geliyor arada kaldım valla
Burdayız dostSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
Sen en iyisini bilirsin dostBaslasin bı ilk 3 dk üste giderse alt, alta giderse de üst alacağım iy için yada per için. En mantıklısı bu galiba
İyi veya kötü en mantıklısı kendin karar vermen bence kimse senden kimse kendinden daha iyi bilmiyor hissettiğin gibi oyna gorusumceBaslasin bı ilk 3 dk üste giderse alt, alta giderse de üst alacağım iy için yada per için. En mantıklısı bu galiba
Reis ne yapalım Cleveland maçına Per olarakBurdayız dost
Cavs 55 atar gibi ilk yari kadrosu iyi suanReis ne yapalım Cleveland maçına Per olarak