Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / NBA Rol Kasa 8k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Ne duruyorsun eşref 55.üst ilk çeyrek yani 54.5 al dedikse al

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,091
25,109
113
Aynen milletin içinde ettiğin laflara bak zaten bunu bana 50 defa dedin bende sana taraf bahsi alınmaz diyordum da kimsenin içinde demiyordum bunu bizim bir ağırlığımiz var puaha
Alinacak ne var ki bunda belli yine para kaybetmişsin kardeşim sen kaç kere attığım kupona gelmez şöyle böyle olur dedin güldüm geçtim ben tavsiye ederim çok da şey yapmamak lazım:)

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,677
2,878
113
Cleveland favori ise ilk çeyrek favori olmayan takıma bahsini al @EşrefTEK80 handikaplı olur sen biliyorsun normal al

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Alinacak ne var ki bunda belli yine para kaybetmişsin kardeşim sen kaç kere attığım kupona gelmez şöyle böyle olur dedin güldüm geçtim ben tavsiye ederim çok da şey yapmamak lazım:)
Adam farkindaysan beni etiket etmiş bende bu olabilir dedim yoksa ben burda kime al bunu oyna yada şunu oyna kime demişim bugune kadar mesele bu değil ki nba e alt alan insan sayısı dünyada pek azdır simdi kalkıp adama alt al demeye korkarım 10 defa alt oynadim hepsi yattı he orlando hucum takimi degil diye cavs 55 sayi atar dedim param yokki bide kaybedeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...