- 49,330
- 54,138
- 113
Aynenİyi veya kötü en mantıklısı kendin karar vermen bence kimse senden kimse kendinden daha iyi bilmiyor hissettiğin gibi oyna gorusumce
Aynenİyi veya kötü en mantıklısı kendin karar vermen bence kimse senden kimse kendinden daha iyi bilmiyor hissettiğin gibi oyna gorusumce
Onun için takım maç farketmeksizin üstReis ne yapalım Cleveland maçına Per olarak
Benim icinmiOnun için takım maç farketmeksizin üst![]()
Evet kardeşim hahdysBenim icinmi
TmmEvet kardeşim hahdys
Ula bize bari trip atma
Aynen milletin içinde ettiğin laflara bak zaten bunu bana 50 defa dedin bende sana taraf bahsi alınmaz diyordum da kimsenin içinde demiyordum bunu bizim bir ağırlığımiz var puahaUla bize bari trip atma
Alinacak ne var ki bunda belli yine para kaybetmişsin kardeşim sen kaç kere attığım kupona gelmez şöyle böyle olur dedin güldüm geçtim ben tavsiye ederim çok da şey yapmamak lazımAynen milletin içinde ettiğin laflara bak zaten bunu bana 50 defa dedin bende sana taraf bahsi alınmaz diyordum da kimsenin içinde demiyordum bunu bizim bir ağırlığımiz var puaha
Kuyuda miyizAlinacak ne var ki bunda belli yine para kaybetmişsin kardeşim sen kaç kere attığım kupona gelmez şöyle böyle olur dedin güldüm geçtim ben tavsiye ederim çok da şey yapmamak lazım![]()
Bol şanslar dostİlk elin günahı olmaz.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 943056
İkimisli ye attım 2.5 güncelleme ayağına frebet alamadım aviatorde yedim yani evet ahhsshKuyuda miyiz
Adam farkindaysan beni etiket etmiş bende bu olabilir dedim yoksa ben burda kime al bunu oyna yada şunu oyna kime demişim bugune kadar mesele bu değil ki nba e alt alan insan sayısı dünyada pek azdır simdi kalkıp adama alt al demeye korkarım 10 defa alt oynadim hepsi yattı he orlando hucum takimi degil diye cavs 55 sayi atar dedim param yokki bide kaybedeyimAlinacak ne var ki bunda belli yine para kaybetmişsin kardeşim sen kaç kere attığım kupona gelmez şöyle böyle olur dedin güldüm geçtim ben tavsiye ederim çok da şey yapmamak lazım![]()
Bol şanslarİlk elin günahı olmaz.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 943056
Başlangıcı güzel yapalım sizdeyizİlk elin günahı olmaz.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 943056