Suriyeli kanka zaten salla 😂Hassab şey kanka hani patronun ayakçıları olurya dönen bütün dedikoduları anlatır Hah işte o tip , ulan babamın işi mi hayırdır nefes aldırmayacaklar adamı kırarlar ne kadar maaş o kadar iş hayırdır.
Suriyeli kanka zaten salla 😂Hassab şey kanka hani patronun ayakçıları olurya dönen bütün dedikoduları anlatır Hah işte o tip , ulan babamın işi mi hayırdır nefes aldırmayacaklar adamı kırarlar ne kadar maaş o kadar iş hayırdır.
LaksjnsjsbsbSuriyeli kanka zaten salla 😂
150 200 personellik yerler en iyisidir saygı çerçeve daha iyi aile ortamı olur ilerde düşünürsen sana tavsiyem işin iyisi kötüsü değilde personel sayısına bak öyle yerler zaten kıl adamı tutmaz anında postaÇok haklısın hayatta yaptığım bazı hatalar oldu mesela ilk olarak üniversiteyi yarıda bıraktığıma pişman oldum veya 2-3 şirkette beyaz yakaydım çok iyi konumdaydım saygı görüyordum orda çalışmadığıma ve orda da hatalar yaptığıma pişman oldum.
Evet 2-3 kere bunla ilgili paylaştım arçeliği bişey sandım reis çok düzenli bir fabrika sandım içi çok temiz sandım ama değilmiş nerde çokluk orda bokluk oldu işte önüne geleni alırlarsa işe ne olur böyle olur
Buda bize bir ders olsun birdaha güzel iş denk gelirse asla bırakmayacam ve şuanlık raporum olduğu için bunlarla da uğraşacam pes etmeyecem madem bunlar kötü biri benimde ne olduğumu bilsinler
Yanılıyorsun adaş 150-200 kişinin çalıştığı yerde gruplaşma vardır , askeriye gibidir orası as üst ilişkisi vardır.. kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz çalışacak son yer fabrikadır tüm fırıldak fabrikada döner150 200 personellik yerler en iyisidir saygı çerçeve daha iyi aile ortamı olur ilerde düşünürsen sana tavsiyem işin iyisi kötüsü değilde personel sayısına bak öyle yerler zaten kıl adamı tutmaz anında posta
Reis çek 2 yumruk işten çıkınca akıllansın Trakya tarafındaysan beraber döverizYemin ederim Çok iyi yapmışsın Dün benim sabrımı görseydin delirirsin zorla gel beni hastanelik et diye hareketler yapıyordu
Bugün işe gitmeyecem pazartesi günü de insan kaynaklarına benim bölümümü yada vardiyamı değiştirin diye söyleyecem bayram haftasına giriyor zaten haftayı tamamlar birdaha da değiştirmezseler hiç gitmem
Hangi konumda olduğun göreve bağlı 200 kişilik fabrika da 3 kişiyle çalışırsan bu dediklerin olmaz ki aranıda iyi yaparsan tadından yenmez bu dediklerin Tekirdağ da olmaz gruplaşma,mobbing gibi şeyler bizim insanımız sevmez doğudan gelip çalışan insanlar aşırı mutlu buradaYanılıyorsun adaş 150-200 kişinin çalıştığı yerde gruplaşma vardır , askeriye gibidir orası as üst ilişkisi vardır.. kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz çalışacak son yer fabrikadır tüm fırıldak fabrikada döner
Fabrikada çalışıyorum bir sürü fırıldak dönüyor farkındayım ama sadece farkındayım 😂Yanılıyorsun adaş 150-200 kişinin çalıştığı yerde gruplaşma vardır , askeriye gibidir orası as üst ilişkisi vardır.. kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz çalışacak son yer fabrikadır tüm fırıldak fabrikada döner
Onın ense köküne şapalağı bi koycan direk memleketine postalıycan şunu adam yerine koymayın bi tane düzgün yorumu yokHaassab burda hava cıva yapıyor hocam . Ensesine kürekle vururlar. Ne olduğunu bile anlayamaz 😂
Haklısın dostOnın ense köküne şapalağı bi koycan direk memleketine postalıycan şunu adam yerine koymayın bi tane düzgün yorumu yok
Bizim Ankarada öyle değil kanka sektererlerden tut üst birimde çalışan herkes patronların müdürlerin yalakası gelir seninle dost gibi konuşur arkanı dönersin fişler 5 ay çalıştım fabrikada hayatımın en kötü deneyimiydi. Şofördüm biz yıllardır çalışıyoruz bizi şoför yapmadılar sen nasıl başladın torpilli dermiş gibisine koca fabrika üstüme oynuyordu 🤣Hangi konumda olduğun göreve bağlı 200 kişilik fabrika da 3 kişiyle çalışırsan bu dediklerin olmaz ki aranıda iyi yaparsan tadından yenmez bu dediklerin Tekirdağ da olmaz gruplaşma,mobbing gibi şeyler bizim insanımız sevmez doğudan gelip çalışan insanlar aşırı mutlu burada
O kadar haklısın kiOnın ense köküne şapalağı bi koycan direk memleketine postalıycan şunu adam yerine koymayın bi tane düzgün yorumu yok
Acayip ayar oluyorum 1 tane düzgün olumlu yorumu yok anca millete hava civa yapıyo site savunması yapıyor ailesini böyle savunmaz böyle tiplerO kadar haklısın ki
Kanka zamanında bu everylerden iyi bir para kazanmış faize atmış kumarı bırakmış faizini yiyor muhtemelen , o yüzden böyle savunuyor yakında kaybederse ağlamaya başlar merak etmeAcayip ayar oluyorum 1 tane düzgün olumlu yorumu yok anca millete hava civa yapıyo site savunması yapıyor ailesini böyle savunmaz böyle tipler
Bide maaşini sorup sıkıştırırlar dimi şehir dışında bende çalıştım torpillimisin ayağına üstüme geliyorlardiBizim Ankarada öyle değil kanka sektererlerden tut üst birimde çalışan herkes patronların müdürlerin yalakası gelir seninle dost gibi konuşur arkanı dönersin fişler 5 ay çalıştım fabrikada hayatımın en kötü deneyimiydi. Şofördüm biz yıllardır çalışıyoruz bizi şoför yapmadılar sen nasıl başladın torpilli dermiş gibisine koca fabrika üstüme oynuyordu 🤣
Sorma kanka ya leş , düşündükçe çalışmaktan soğuyorum 2 yıl ve üzeri fabrikada çalışan herkes fabrikayı sahiplenmiş kaşar dolu hep.Bide maaşini sorup sıkıştırırlar dimi şehir dışında bende çalıştım torpillimisin ayağına üstüme geliyorlardi
İşi yönlendiren yetkili veya ustalar olur işi söyler yönlendirir seni onlara uymak zorundasın yoruluyorum yapamıyorum diyorsan kapı her zaman acıktırBirisi demişti ki kendi işini kurmazsan fabrika da ciğeri 5 para etmez insanlarla karşılaşır ya karakolluk olursun yada kapı dışarı edilirsin
Yerden göğe kadar haklımış adam dün sokakta yüzüne bile bakmayacağım ciğeri 5 para etmez birinin yanında çalışıyorum öyle saçma sapan kelimeleri vardı başka biri olsa yemin ederim onu hastanelik ederdi.
Şuan hiç bir yerim tutmuyor her yerim ağrıyor öyle vardıya'ya düştüm ki insan yok yemin ederim.
Bu iddaanın Allah belasını versin şimdiye kadar en azından bir para tuttursaydık kendi işimizi kurar itle köpekle uğraşmazdık 😔😔
Allah sonunu hayreylesin..
Yapamıyorsun değil şöyle bir durumda olduğunu varsay engelli birisin ve işe girmişsin işe girdiğin yer 10.000 kişilik bir yer Kimin ne olduğu belli değil yani seni de rastgele almışlar engelli kadrosundan sonra bir iş veriyorlar sana sen daha yenisin neyin ne olduğunu bilmiyorsun alışman lazım yani direk hızlı olabilir misin bir işte hatasız olarak banta yetişmen lazım ve bantta Yanında birisi var seni hızlı olmadığın için veya hatalı bir şey yaptığın için sürekli sana bir şeyler söylüyor ya da söylemeye çalışıyor ya da laf vuruyor sana yani sonrasında seni Hızlı olmak için elinden geleni yapıyorsun ve 8 saat oturmadan ayakta çalışıyorsun sağlam adamı oturuyor bakın benim ayakta durmama raporum var Ona rağmen yanındaki sağlam adam sana sandalyesini vermiyor 8 saat boyunca Belin kopuyor ayrıca ellerin mahvoluyor Eve geldiğin zaman da ellerin Tutmuyor Bir nesneyi bile tutamıyorsun ne yaparsın bu durumda Boş boş konuşma bana kimseyi bilmeden etmeden Boş boş konuşmaİşi yönlendiren yetkili veya ustalar olur işi söyler yönlendirir seni onlara uymak zorundasın yoruluyorum yapamıyorum diyorsan kapı her zaman acıktır
İşi yapamıyorsun kaldıramıyorsun bahane arıyorsun gibi geldi bana
kaç senelik elemansın broCnc frezeciyim 100k maaş var
7 senelik tecrübekaç senelik elemansın bro