- 51,721
- 48,896
- 113
Tebrikler afiyet olsunTebrikler kesene bereket
Tebrikler afiyet olsunTebrikler kesene bereket
Ndncmdmvxmcmxm burdan para koparıp piyasa yapanlar...Soncuta takip eden adam keyfi takip etmiyoe burda yokluktan burdan 3/5 gelir de bende yuruum dusuncesinde zaten parası olan durum olan takip etmez rol🙏 he burda parası olanlarıda gorduk yamyam gibi 300 500 peşine dusen onlar ayrı kemik grup🙏😊
Neleri var knka sen bi görsen 🤣Ndncmdmvxmcmxm burdan para koparıp piyasa yapanlar...
En saçması da şey ya adam mesela 100k atıyor 160k alıyor yaNeleri var knka sen bi görsen 🤣
Bosver reısŞu forumda kendimden başka kimsenin hakkıyla rol yaptığını düşünmem hakkımda 1 kişi şikayet ediyorsa da gelsin hesabını vereyim abi tek tek açar herkesim yazdogo mesaj sayısına kadar yazarım hak hukuğa uygun hareket ederim Allah’a şükür neyse rast gelsin
Ben mesaj kotamı doldurayım bide bir uğraşım olsun diye takip ettim o yüzden sıkıntı yokVolkana atsa ona da eyvallah o da etti
500 de sana atar @fatih1983 kac saat takip eetmişsin hakkını verirr🙏🙏Şuna bakın diyorum sadece bu arkadaşı tanımam hakkımı helal etsin amaiyi forumlar ., onmaya filan verse gene koymazdı adam saydı en azından 1 maçta olsa adam 18 de açmış 18.30 da yok adam
500 de sana atar @fatih1983 kac saat takip eetmişsin hakkını verirr🙏🙏
Cansın seviyorum seni 😍😊beni tanıyorsan az çok o parayı almayacağımı bilirsin dost, 12 de işe gidince cumartesi bugün tip günü açarım zarfımı alırım 200 Euro’mu yarın bozdurur denerim şansımı sorun yok dost
Eyvallah sendeCansın seviyorum seni 😍😊
Virüs betteydi en son😊Galabet çekimi verdi mi reis
Çekim gelince ödül atacam demişti neyse canı sağolsun ne yapalımVirüs betteydi en son😊
He bilmiyorum dost gelince görür heralde 😇😊Çekim gelince ödül atacam demişti neyse canı sağolsun ne yapalım
Çekimi bekliyordur kral rahat olÇekim gelince ödül atacam demişti neyse canı sağolsun ne yapalım