Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 955,74 kuruş Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
Alkan ben seni affedip bidaha hiçbir konuda yorum yapmicam parana engel olmucam ama sende multi hesapla gelip bana iftira attığın için özür diliceksin
Özür dilerim kardesim tamam mi konu kapansın bitsin yeter ne sen ne de ben muhatap olmayalım hakkını helal et ama sana düşmanlığım vardi zamaninda olan olay yüzünden sonrada burda bir ekip olup hepsini benim üzerime sürmen yüzünden

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,677
2,878
113
ağzı torba gibi olan çok kisi var bu forumda
kimseye güvenmemek cok daha iyi gibi
ben cok kısıye bu dakika itibariyle mesafe koyuyorum
çoğunun mesajına dahi bakılmayacak
belki engellerim işime gelmezse
Ya bilmiyorumda tadı yok eskisi gibi forumun herkes koparma peşinde yalakalık peşinde sözüm meclisten dışarı

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,555
8,092
113
Bunlara cvb versek bızden adamı yoktu eyw
işte nankör yüssüz oldugun için cevap vermiyorsun ben 5k yi ironi amaçlı dedim bak 1k istemişim oda çekim yapıp geri atmak için onu bile atamayacak kadar yüssüzsün bana tg deki mesajları attırma buraya tek tek yerin dibine sokarım utancından giremezsin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
37,485
113
işte nankör yüssüz oldugun için cevap vermiyorsun ben 5k yi ironi amaçlı dedim bak 1k istemişim oda çekim yapıp geri atmak için onu bile atamayacak kadar yüssüzsün bana tg deki mesajları attırma buraya tek tek yerin dibine sokarım utancından giremezsin
O gunku kupon benım deholdı keko ılk yarı sıfır gordunmu benım kuponda saldırdın para dıye hemen puahah

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,648
9,215
113
Kanka nerdesin la ortalık 56 çekirdek kola al gel müdahil olma 😂
Yok aga şu foruma kafayi taktım ben. Amk dısarida 5 tane şantiye yönetiyorum normalde böyle şeylere takilmam ama burda 10 tane adam var gıcık oluyorum Aga forumdan kovalamadan da peşlerini birakmicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...