- 112,114
- 62,836
- 113
Bu numara ne fixmi paparami kac para atsin?Felix bol şans
İş yerindeydim bakamadım foruma
2078469985
Bu numara ne fixmi paparami kac para atsin?Felix bol şans
İş yerindeydim bakamadım foruma
2078469985
53 olmusdu sonra ne oldu goremedimValla o nedir öyle be yuh
Bilemiyorsun ki aslında her şey yeterliydi53 olmusdu sonra ne oldu goremedim
Jokerden 50ye 50 alda ole roll yap bedavadan kasa 2ye katlanirBilemiyorsun ki aslında her şey yeterliydi
Katladım ya yeni rol açarım da uyumam lazımJokerden 50ye 50 alda ole roll yap bedavadan kasa 2ye katlanir
Tebrikler dostKatladım ya yeni rol açarım da uyumam lazım
Bol sans.cek parayi bana at ben dvm ederim rolle 😁Katladım ya yeni rol açarım da uyumam lazım
Gelmia la bu tbrkler 60i gecmisler hala sure varKatladım ya yeni rol açarım da uyumam lazım
Küsüratla yapabilir misin abi 😅Bol sans.cek parayi bana at ben dvm ederim rolle 😁
8:58 varken skor 2-4 tü dedim gitti nasılsa uçmuşlar Cyber da her şey mümkünGelmia la bu tbrkler 60i gecmisler hala sure var
Küsüratla yapabilir misin abi 😅
Kusuratin soluna 2 yada 3 rakaminu eklersen olabilir.hani kankaydik la berk dssk gecer gibi 10 lirayla roll yap diyon aq yolda bulsa sevinmezsin kaybetsen uzulmezsin 😁Küsüratla yapabilir misin abi 😅
Yok be abi 10 lirayla rolmu olur zaten ama 6 lirayı 300 yaptığımız oldu dün Recep’le 😅 uyucam işten geldim akşama yaparız amaKusuratin soluna 2 yada 3 rakaminu eklersen olabilir.hani kankaydik la berk dssk gecer gibi 10 lirayla roll yap diyon aq yolda bulsa sevinmezsin kaybetsen uzulmezsin 😁
Bn 6 ftnyi 303 yapdiydim gecen ayYok be abi 10 lirayla rolmu olur zaten ama 6 lirayı 300 yaptığımız oldu dün Recep’le 😅 uyucam işten geldim akşama yaparız ama
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐