- 79,035
- 51,015
- 113
Ben de toparlayamıyorum bi slota girelimd edik hata ettik zarar çıkartırız biraz dedik uzun zaman sonra bi güzel 1400 öpüldük düştük eksiye yineYok dost boşver biraz donsuz gezelim müstehak bu ara sen toparla yeter
Ben de toparlayamıyorum bi slota girelimd edik hata ettik zarar çıkartırız biraz dedik uzun zaman sonra bi güzel 1400 öpüldük düştük eksiye yineYok dost boşver biraz donsuz gezelim müstehak bu ara sen toparla yeter
Bu ara calismiyorum ona ragmen slota son 1 ayda 10 15k biraktim kasa yukselince otomatik kayiyorum oraya hicte daha yuksek bisey kazanmadimBen de toparlayamıyorum bi slota girelimd edik hata ettik zarar çıkartırız biraz dedik uzun zaman sonra bi güzel 1400 öpüldük düştük eksiye yine
Uyumusum ne lazim kirbacciEkli dosyayı görüntüle 422791@nişantaşı beyefendisinin tavsiyesi üzerine kırbaçları ev yapımı zeytinyağı ile ıslatıp beklemeye koyulduk
Ben kirbaclama tavsiyesi verdimBol şans @nişantaşı bu ne böyle
Hiç sorma dayım. Normalde ikiside faullu oynar hep, bugün kerimcan durmaz gibi oynayasi tuttu ikisinindeLa oglum 5 faul nedir 45 dkkada rekormu bu
Sen yigidin harman oldugu yerden gelmisin cikar tirtikli kirbaci acima yok acima yok ver küsküyüHiç sorma dayım. Normalde ikiside faullu oynar hep, bugün kerimcan durmaz gibi oynayasi tuttu ikisininde
Bunlara ne yapsak fayda etmez öz dayım 🤣Sen yigidin harman oldugu yerden gelmisin cikar tirtikli kirbaci acima yok acima yok ver küsküyü
Bol şanslar 🙏Ekli dosyayı görüntüle 422791@nişantaşı beyefendisinin tavsiyesi üzerine kırbaçları ev yapımı zeytinyağı ile ıslatıp beklemeye koyulduk