- 17,112
- 8,301
- 113
Tebrikler @Fterim1905
Sali gunu orduya gidiyorum findik iscisi lazim birak simdi rolu molu gunluk 1500 mangiraj ben sana bahcede roll yaptiririmTeşekkürler @akınco dost. Hedefe varırsak roll devam eder. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 597451
Orduya gidiyorum diyince tsk sandım dayıSali gunu orduya gidiyorum findik iscisi lazim birak simdi rolu molu gunluk 1500 mangiraj ben sana bahcede roll yaptiririm
Orduya gidiyorum diyince tsk sandım dayı
Findiga la 2 ton findik var bahcede 10 dönum bahceOrduya gidiyorum diyince tsk sandım dayı
+ Uzun parliament de varsa kabulümSali gunu orduya gidiyorum findik iscisi lazim birak simdi rolu molu gunluk 1500 mangiraj ben sana bahcede roll yaptiririm
Pusudayız hocam 🤣İlk yarı bitince korner bahsi sonuçlanır onu bekliom dostlar
Üstad sabahtan beri takipteyiz liste belli miİlk yarı bitince korner bahsi sonuçlanır onu bekliom dostlar
Nişantaşında beşinci yolda o zamanFindiga la 2 ton findik var bahcede 10 dönum bahce
Fındık tarlasında çalışacaklar listesimiÜstad sabahtan beri takipteyiz liste belli mi
Konuyu bile beğenmemişsin . Harika takip ediyorsun helal dost 😁Üstad sabahtan beri takipteyiz liste belli mi