- 32,531
- 30,777
- 113
Dün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım 

Bolsans simdidenDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Bol şanslar reisDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Birisbane şimdiye atması lazımdı hatta bagzen bu ikili arasında ilk yarı kg var bile oluyorduDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Bol sansDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Boş şanslarDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Bol sans ilk yarı 1 buçuk ust Ulsan HyundaiDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Bol şanslar dostumDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Bu sefer olacak 😆😆Bol şanslar dostum
Bak olduBol şanslar dostum
Bol şanslar dostDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Bol sanslarDün gece @Rogue dost çekiliş kazancını direkt bana devretti. Roll başarabilirsem hem ona hem de birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 516321
Aldım zatenBak oldu