- 11,462
- 7,023
- 113
Fenerbahcenin bu kader sponsoru yok sq Fatihterime bak sen
Geçmiş ola maho
maçı bende izledim kombinede 3.5 üst oynamıştım son saniye mağlup takımın kalecide kornere kafa atmaya geldi defans uzaklaştırdı adam yürüyerek boş kaleye gol attı ama çok haklısın o kırmızı kartı almasa adam ve 1 tane sarı kart var 2 kart olmasa net 2 gol daha olmuştu kaçanları söylemiyorum bile
Zaten o son gol de sırf tekten yatmış olalım diye geliyor dost. Alt versek o kaçanların yarısını gole cevirirlerdi. Üst veriyoruz adamlar utanmasa boş kale atamicakmaçı bende izledim kombinede 3.5 üst oynamıştım son saniye mağlup takımın kalecide kornere kafa atmaya geldi defans uzaklaştırdı adam yürüyerek boş kaleye gol attı ama çok haklısın o kırmızı kartı almasa adam ve 1 tane sarı kart var 2 kart olmasa net 2 gol daha olmuştu kaçanları söylemiyorum bile
Ciddiye almıyolar kanka puan fark olmuş 20 gol yeseler anında atacak güçleri var eğlene eğlene oynadılar o lig çok bitik ya tek takım kapatmış ligi 10 atsa şaşırmazsın 1 golle yense şaşırmazsınZaten o son gol de sırf tekten yatmış olalım diye geliyor dost. Alt versek o kaçanların yarısını gole cevirirlerdi. Üst veriyoruz adamlar utanmasa boş kale atamicak
Sağlık olsun Terimm 🔒