- 47,881
- 52,504
- 113
Altyapıya baktım şimdi bu siteler biraz geç ödüyor yarım saat daha bekle bakalım
Watsap temsılcım var dost cok güzel sesi var dayanamadım yatırdım para 100 lira köpeğin olsun dedimAltyapıya baktım şimdi bu siteler biraz geç ödüyor yarım saat daha bekle bakalım
Tebrikler dostWatsap temsılcım var dost cok güzel sesi var dayanamadım yatırdım para 100 lira köpeğin olsun dedim
Vay be temsılcı falan bızde ısterekWatsap temsılcım var dost cok güzel sesi var dayanamadım yatırdım para 100 lira köpeğin olsun dedim
YokkkVay be temsılcı falan bızde ısterek![]()
Bızı ıstemezler zaten reıs
CıddımısınEvet yanıltmadık bakiyeyi 100 e cektı site cekımı iptal etti
Ne diye ?Evet yanıltmadık bakiyeyi 100 e cektı site cekımı iptal etti
Evet yanıltmadık bakiyeyi 100 e cektı site cekımı iptal etti
Sebep neymısSuper siteymiş arkadaslar hakkınızı helal edin yapacak bişey yok yaparım diyen yapsın canlıya yuklenın
Kullanıcı adın ne dost , neymiş derdi şeref yoksunlarının bakalımSuper siteymiş arkadaslar hakkınızı helal edin yapacak bişey yok yaparım diyen yapsın canlıya yuklenın
Ne dediler watsap temsilcin ne diyoSuper siteymiş arkadaslar hakkınızı helal edin yapacak bişey yok yaparım diyen yapsın canlıya yuklenın
Ajanmıyız olum biz nasıl halledelim@Umutks41 halledersın sen
Umutks herzaman bı yolunu bulurAjanmıyız olum biz nasıl halledelim
Oynadıgım kuponlar kadar silmişler ilk bahsi tenis alamazmısım futbol yada basket olacakmış bakiye 600 olunca 100 TL basket al cevrım olsun dedi aldıkNe dediler watsap temsilcin ne diyo
Tokatcı siteymiş sağlık olsun birdaha bilmediğin yerlere yatırma dostOynadıgım kuponlar kadar silmişler ilk bahsi tenis alamazmısım futbol yada basket olacakmış bakiye 600 olunca 100 TL basket al cevrım olsun dedi aldık