Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
Bazen sadece futbol oynayarak kazanamazsın şansta olacak biraz zegrova son saniye boş kaleye kaçırmasa şuan bunların hiçbirini konuşmazdık sırf Liverpool maçı var diye bjk maçında yerden kalkmadınız 8 kişi bitireceğiniz Maçı hakem size hediye etti resmen sen hala gs diyorsun
Su tineri az çek ve ötede ağlamaya devam edin 😅😅

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
ben fb li değilim dost fb üzerinden yorum yapmısın da zaten üstüme de takımımın üstübe de alınmadım ben beşiktaslıyım ve sizin oldugunuz heryer zifiri karanlık. live kötü değilde ne adamlar mk 10 . cu sırada tarihin en kötü live si . avrupaya kaç yıldır gidiyonuzda daha ne yaptınız ceyreğe çıkmadınız çıkın sonra fıyelım ki gs 20 yıl sonra ceyreğe cıktı dıyek. ligi zaten bosverın lig tff gs bir olmus anasını sikiyorlar . ona zaten bişey dıyen yok . 2_3 gün önce derbide gorduk hakemlerı felan. baskanınız acık acık tehdıt edıyor sonra 1.ci ol şl ne git oh ne güzel senaryo hrr sene
Size söylenecek çok şey varda neyse ban yemek istemiyorum.isiniz gucnuz Galatasaray ima çamur atmak.ulan bı dönün once kendi takımlarıniza bakın ondan sonra ağlayın.hadi şimdi bidaha ağlayabilirsin😀Türkiye'de rakip diyecegimiz takımda kalmadı.bizim işimiz liverpool tothenam Atletico manchster Real barcalar.bi yandanda ligide 2.plana atmamiza rağmen hala lideriz😀Hala zirliyosunuz boş boş hakem yapı mapi diye diye hersene sapı kaliyo size😅😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...