Bol şanslar dostum@Kurtaran dost rolling yapar mısın dedi. Başarılı olursak yarı yarıya. Ayrıca 1 kişiye de roll bakiyesi
Hedef 3.500
İlk olsun şans getirelim@Kurtaran dost rolling yapar mısın dedi. Başarılı olursak yarı yarıya. Ayrıca 1 kişiye de roll bakiyesi
Hedef 3.500
Bol şans@Kurtaran dost rolling yapar mısın dedi. Başarılı olursak yarı yarıya. Ayrıca 1 kişiye de roll bakiyesi
Hedef 3.500
Bolşans@Kurtaran dost rolling yapar mısın dedi. Başarılı olursak yarı yarıya. Ayrıca 1 kişiye de roll bakiyesi
Hedef 3.500
Bu kurtaran verdiginden fazla kesik atiyor güldürüyor beni@Kurtaran dost rolling yapar mısın dedi. Başarılı olursak yarı yarıya. Ayrıca 1 kişiye de roll bakiyesi
Hedef 3.500
81 2.film ne zaman geliyorBolşans
Dost 2027-2028 arasında deniliyor ama netflix den onay bekliyorlarmış yönetmen ve oyuncular okeymiş.81 2.film ne zaman geliyor
KatılıyorumBu kurtaran verdiginden fazla kesik atiyor güldürüyor beni
Ulan Netflix 2027 nedir bu sene gelseydi yapistirsaydin peş peşeDost 2027-2028 arasında deniliyor ama netflix den onay bekliyorlarmış yönetmen ve oyuncular okeymiş.
Bol şanslar kardozoAdım 1
Baremi düşük gördük atladık bakalım
Zaten maç yok
250-500 verip yarı yarıya diyen adamın parasını almayın hastalık yapar@Kurtaran dost rolling yapar mısın dedi. Başarılı olursak yarı yarıya. Ayrıca 1 kişiye de roll bakiyesi
Hedef 3.500
Fakir olmak böyle birşey anlaşılanBu kurtaran verdiginden fazla kesik atiyor güldürüyor beni
Bol şansAdım 1
Baremi düşük gördük atladık bakalım
Zaten maç yok