- 15,125
- 11,542
- 113
Parol iç
Eyvallah üstadım. Allah sonumuzu hayr etsin.araştırmalarım neticesinde söyle söyleyeyim yaılma riski cok yüksek enfekte olmus kisiyle bile aynı ortamda olman cok riskli zombi mantarının ayırt edilmesi mümkün degil cünkü normal mantarlarla aynı görünmekte klonluyor kendisini zombilere karsı yayıldıktan sonra bisey yapmak mümkün degil malesef o andan itibaren herkesin zombileri öldürmesi gerekli the walking of dead dizisinde oldugu gibi devlet mevlet kalmayacak malesef herkes kendi halinde olucak dünya mahvolucak herkesin kendisini koruması icin evet izin verir yani
Ordaki siyah giyen bendim bidaha gormeyim seni oralarda.arkadaslar biliyosunuz zombi mantarı arastırmasını yapıyordum dün gece 3 de mağraları ararken ormanlık alanda 8 adet beyaz giysili örtümüsler her yerini daire olusturmuslar ortada ates yakmıslar her yerde mumlar vardı ve ortasında bi beyaz giysili biris vardı ve karsısında siyah giysili bir kisi konusuyoksrdı ben cimenlerin arasından izliyordum birsey konusuyolardı sonra hepsi birden bana baktı ve ben kactım bu sabah 8 dede ormandan zurna sesi geliyordu cin düğünü oldugunu düsünüyorum allah yardımcıımız olsun
Sen öyle birşey göreceksin ağzın gotune girer kolpaciarkadaslar biliyosunuz zombi mantarı arastırmasını yapıyordum dün gece 3 de mağraları ararken ormanlık alanda 8 adet beyaz giysili örtümüsler her yerini daire olusturmuslar ortada ates yakmıslar her yerde mumlar vardı ve ortasında bi beyaz giysili biris vardı ve karsısında siyah giysili bir kisi konusuyoksrdı ben cimenlerin arasından izliyordum birsey konusuyolardı sonra hepsi birden bana baktı ve ben kactım bu sabah 8 dede ormandan zurna sesi geliyordu cin düğünü oldugunu düsünüyorum allah yardımcıımız olsun
Bunun gibi çok var . Ve hiç birşey yapılmıyor. Konu açılabilir ama çok saçma konulara müdahale edilmeli artıkbu trollün konu açması ne zaman engellenecek boş yapmaktan başka yaptığı bişey yok. duvar01 gitti bu geldi
Ben nasıl bu işin içinden çıkacağımi düşünürken böyle insanlari görünce halime sukrediyorum mjkarkadaslar biliyosunuz zombi mantarı arastırmasını yapıyordum dün gece 3 de mağraları ararken ormanlık alanda 8 adet beyaz giysili örtümüsler her yerini daire olusturmuslar ortada ates yakmıslar her yerde mumlar vardı ve ortasında bi beyaz giysili biris vardı ve karsısında siyah giysili bir kisi konusuyoksrdı ben cimenlerin arasından izliyordum birsey konusuyolardı sonra hepsi birden bana baktı ve ben kactım bu sabah 8 dede ormandan zurna sesi geliyordu cin düğünü oldugunu düsünüyorum allah yardımcıımız olsun