- 19,030
- 3,884
- 113
Tebrikler kralbugun bir şey mi kullandın sen😂
Spor salonu oğlum
Tebrikler kralbugun bir şey mi kullandın sen😂
Spor salonu oğlum
Bol şans krall hiç roll yapmadım ama uygun görürsen ben yapmak isterim basket alanındaEkli dosyayı görüntüle 979947
Gelmesi durumunda bir kişinin bizim için roll yapması beni mutlu eder.
Adayım dostumYav babalar niye herkes ben açayım demiş 1 kişiye yaptırıyor adam, 15 k gelcek birazdan 2/3 dosta burdan ulaşayım gidin takılın kafanıza göre dostlar şansız bol olsun
Ulaş bana o zaman 😄Yav babalar niye herkes ben açayım demiş 1 kişiye yaptırıyor adam, 15 k gelcek birazdan 2/3 dosta burdan ulaşayım gidin takılın kafanıza göre dostlar şansız bol olsun
İroni mi gerçek mi anlamadım 😀Yav babalar niye herkes ben açayım demiş 1 kişiye yaptırıyor adam, 15 k gelcek birazdan 2/3 dosta burdan ulaşayım gidin takılın kafanıza göre dostlar şansız bol olsun
İroni değildirİroni mi gerçek mi anlamadım 😀
O zaman @MR.YK adamdır 😀İroni değildir
Ben demedim o dediğinden hiicc,,Yav babalar niye herkes ben açayım demiş 1 kişiye yaptırıyor adam, 15 k gelcek birazdan 2/3 dosta burdan ulaşayım gidin takılın kafanıza göre dostlar şansız bol olsun
Yav babalar niye herkes ben açayım demiş 1 kişiye yaptırıyor adam, 15 k gelcek birazdan 2/3 dosta burdan ulaşayım gidin takılın kafanıza göre dostlar şansız bol olsun