- 8,409
- 10,709
- 113
Yaw kendine bir konu aç ordan devam et sende forumun bütün konularinda kupon paylaşıyorsun adamlar haklı net 😁Arada sevincimi üzüntümü paylaştım ne var ki bunda
Yaw kendine bir konu aç ordan devam et sende forumun bütün konularinda kupon paylaşıyorsun adamlar haklı net 😁Arada sevincimi üzüntümü paylaştım ne var ki bunda
g metin bol şans canımJojobet spinden 59 çıktı 50 sine bunu yaptık bakalım. Oran 16 yazamadım
İyi bakalım ban i kaldırır mısın bende Bilgi alışverişinden mahrum kalmayayimYasak reis kod alanı orası bilgi alışverişi yapılıyor
Açıyoruz konu kapanıyor napalimYaw kendine bir konu aç ordan devam et sende forumun bütün konularinda kupon paylaşıyorsun adamlar haklı net 😁
BassssssAçıyoruz konu kapanıyor napalim
Ben sana Bir konu açayım ordan devam et 🫡Açıyoruz konu kapanıyor napalim
Meto kırmızı kart yemişsin sonunda. Süresiz kadro dışı 😂😂😂😂İyi bakalım ban i kaldırır mısın bende Bilgi alışverişinden mahrum kalmayayim
Yetmez kart süresi 1 2 maç sonunda kalkıyor metonun ağır bir sakatlık geçirmesi lazımMeto kırmızı kart yemişsin sonunda. Süresiz kadro dışı 😂😂😂😂
Metonun en büyük düşmanı kendisiMeto ne çok düşmanın var . Demek ki doğru yoldasın 😎
Ben kariyerimde 3 kırmızı kart gördüm kaldı 2, 2 tane daha yersem forumdan süresiz banMeto kırmızı kart yemişsin sonunda. Süresiz kadro dışı 😂😂😂😂
Bol şans inanmak başarmanın yarısıdır.Jojobet spinden 59 çıktı 50 sine bunu yaptık bakalım. Oran 16 yazamadım
Maşallah Çok güzel bilgi alışverişi oluyor sohbetten başka hiçbir cacık YokYasak reis kod alanı orası bilgi alışverişi yapılıyor
WonnnnHelal olsun lan meto bey kupon geldi ama 🤣 tersten
@Golcümetin
He he woonnnWonnnn
Sen billion bu isi metin g. Oynamissa kesin gelirHe he woonnn