- 13,418
- 8,912
- 113
Teşekkür ederm dostbol şanslar reis
Teşekkür ederim reisBol şanslar reis
Teşekkür ediyorum reisimGuerra06
A.selam bol şanslar dost
Bende öyle umut ediyorum dost.Bir kupondada 2/0 aldım bakalım neler olacakikiside güçlü ortada kitlenir inşallah
Umarım öyle olur dost bakalımiçimden 0-0 skor geçiyodu zaten dostum helal olsuniçerde bill
![]()
bol şansSelamın aleyküm dostlar.Bu maçın nedense 0 olacağını düşünüyorum.Yüksek olasılıkla 0/0 geleceğini hissediyorum.Bu kuponda 0/0 denedim.Birde 2/0 deneyeceğim 12 orandan 200₺ lık dostlar.Herkese hayırlı akşamlar diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 155600
Teşekkür ediyorum dostbol şans
Teşekkürler dostBol şans dostum
Dostim uzun zamandır bu kadar gulmemistim Almanya bir tarafını yirtsa bu Fransa'yi yenemezBence bu kadar yüklü girme kasa senin para senin ama dost ben Almanya yürüyerek bu fransayi yener kanisindayim ins yanilirim 0 a bağlanır sen kazanirsin
İns ben yaniliyim dost birlikte güleriz tahminimizeDostim uzun zamandır bu kadar gulmemistim Almanya bir tarafını yirtsa bu Fransa'yi yenemez
Dostum matematiksel olarak mümkün mü bilmiyorum ama Fransa-Belcika finali olur bana göre umarım berabere biter bu maçİns ben yaniliyim dost birlikte güleriz tahminimize