Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gümüş Hakkında

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,293
32,944
113
Yav oda parası olana maxim 2023 ün sonunda 2080 e 30 gram aldiydim öylesine şuan 100 bin kâr falan bırakırdı ondada parası yüksek olan kazanır biz susalım o yüzden
Kanka elbet öyle yüksek yatırımcılar her zaman kazanır ufak yatırımcılar çoğu zaman ezilir ama biseyler düşünmek lazım ne bilim birader senelerdir boşa kürek salliyoruz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,397
113
Kanka elbet öyle yüksek yatırımcılar her zaman kazanır ufak yatırımcılar çoğu zaman ezilir ama biseyler düşünmek lazım ne bilim birader senelerdir boşa kürek salliyoruz
Kanka ben sana varolan tek gerçeği söyleyim mi bırak altını falan bugünümüzü arayacağız 2026 da , belkide beğenmediğimiz 3-5 bini bile bulamayacağız net söylüyorum bizden bir s.k olmaz.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,293
32,944
113
Kanka ben sana varolan tek gerçeği söyleyim mi bırak altını falan bugünümüzü arayacağız 2026 da , belkide beğenmediğimiz 3-5 bini bile bulamayacağız net söylüyorum bizden bir s.k olmaz.
Kanka valla kumarı bırakıp başka şeylerle ugrasirsan aramazsin emin ol

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,397
113
Kanka valla kumarı bırakıp başka şeylerle ugrasirsan aramazsin emin ol
Sorun orada işte kankam kumarı bırakabilmek , ben bu lanet şeyin bırakılabileceğini düşünmüyorum , bıraktım diyenede asla inanmıyorum heleki günümüz şartlarında 3 kuruş maaşa çalışıp ben kumarı bıraktım diyene hiç inanmam.
Ben 4-5 sene öncesine kadar paranın ne kadar değerli olduğunu bilen birisiydim biyerden sıkar biryerden yerdim iradem yüksekti şimdi kendime bakıyorum kendimi tanıyamıyorum ki ben böyleysem çoğu insanı hiç düşünemem.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,293
32,944
113
Sorun orada işte kankam kumarı bırakabilmek , ben bu lanet şeyin bırakılabileceğini düşünmüyorum , bıraktım diyenede asla inanmıyorum heleki günümüz şartlarında 3 kuruş maaşa çalışıp ben kumarı bıraktım diyene hiç inanmam.
Ben 4-5 sene öncesine kadar paranın ne kadar değerli olduğunu bilen birisiydim biyerden sıkar biryerden yerdim iradem yüksekti şimdi kendime bakıyorum kendimi tanıyamıyorum ki ben böyleysem çoğu insanı hiç düşünemem.
Öyle düşünme kanka bırakılıyor ben bı dönem bırakmıştım 2 sene oynamadım çok fazla şeyle meşgul oluyordum iş kız arkadaşım falan filan aklıma bile gelmiyordu sonra bı dönem bosluga düşüp tekrar başladık yeter ki kendine inan kendini yalnız hissetme bırakırsın

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,397
113
Öyle düşünme kanka bırakılıyor ben bı dönem bırakmıştım 2 sene oynamadım çok fazla şeyle meşgul oluyordum iş kız arkadaşım falan filan aklıma bile gelmiyordu sonra bı dönem bosluga düşüp tekrar başladık yeter ki kendine inan kendini yalnız hissetme bırakırsın
Evet belkide tek suçum hayatımda hiç birşeyin normal olmaması birşeyler normal olsa belkide bu boşluk denen lanete düşmeyip bırakacağız.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,397
113
Sinirden ortalığa sarayım.dedim reis amk Monaco Galatasaray maçı U19 eve 2.5 üst verdik kupon 6 k veriyor 3 maç kombineli ilk yarı sıfır gol oluyor ikinci yarı 5 atıyor kahpeler sence ben ne yaptım gelen kuponu hiç parasına bozdum bıktım amk
120 kilo altından 100 gram bozdur devam et

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,937
4,560
113
Sinirden ortalığa sarayım.dedim reis amk Monaco Galatasaray maçı U19 eve 2.5 üst verdik kupon 6 k veriyor 3 maç kombineli ilk yarı sıfır gol oluyor ikinci yarı 5 atıyor kahpeler sence ben ne yaptım gelen kuponu hiç parasına bozdum bıktım amk
Delikanlı adam kuponu bozmaz bozarsa kapıyı gıcırdatırlar