Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haluk Bilginer - Parayla Herşeyin Kabuğunu Alır, Hiçbir Şeyin Çekirdeğini Alamazsın

Skrinar

şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,813
113
Ben, 40 yıllık evli olduğum kadının sadakatini hiçbir şeye değişmezdim. Hele yalandan bir ilişkiye asla değişmezdim. Tercih meselesi
Dualipa bir göz kırpsa burdan amerikaya koşarak gidersin yeme bizi

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,184
11,625
113
Ben çekirdekli meyve sevmiyorum zaten. Çekirdek sizin olsun, parayı bana verin ben kabuk yerim.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Dualipa bir göz kırpsa burdan amerikaya koşarak gidersin yeme bizi
O kim lan. Ben yeni jenerasyonu takip edecek kadar genç değilim. Rihanna vardı benim zamanımda. Götü başı sallayarak milyarder oldu karı

Moda ayağına yarı çıplak gezen kadınlara da ayar oluyorum. Dikkat çekebilmek için girmedikleri kılık yok. Şarlatanlık

Bunlara özenen gençlerde de gram beyin yok. Bunlar özenilesi değil, dalga geçilesi tipler

Bu tiplerle birlikte olan erkekler de gavat zaten. Hatta beraberlik yaşadıkları kadının çıplak gezmesinden onore olurlar. Türkiyedeki örnekleri de Halit Ergenç, Kenan Doğulu, Hamdi Alkan gibi ünlülerdir. En son Bergüzar'ı götürüyorlardı bir dizide

Son düzenleme: