- 22,145
- 28,381
- 113
harbi çarpmış mı milleti taşşak mı geçıyo erhan anlayamadımAtam tatatatam
harbi çarpmış mı milleti taşşak mı geçıyo erhan anlayamadımAtam tatatatam
Demeek ki sira sende sjsjsjsSapsap ege onu çarptı oda bizleri çarptı komple
21 yasinda uni okuyan çocuk ona güvenip 2.5 atti vermedi parasını bunun gibi onlar ca vukuat hiç mi ar damarı yoktu da 20 yasin daki çocuğun parasın dan ne istedisalişko miletimi tokatladı
Ben varım kardeşim ne kadar lazımBenim de carpmam lazim soyle 100 200 k zengin kim var burda @tahir1603
Kanka simdilik 200 yeter sana zahmetBen varım kardeşim ne kadar lazım
Ben bugüne kadar elime ne paralar gecti yapsaydim çoktan yapardım da ben aileme paradan daha çok değer veriyorum dostDemeek ki sira sende sjsjsjs
Benim bildiğim 2 kişiyi çarpmış gerisi de vardır bugün ise gitmek için eniştesinden 35 tl para istemiş öyle dedilerharbi çarpmış mı milleti taşşak mı geçıyo erhan anlayamadım
o harbi çok ayıp olmuş21 yasinda uni okuyan çocuk ona güvenip 2.5 atti vermedi parasını bunun gibi onlar ca vukuat hiç mi ar damarı yoktu da 20 yasin daki çocuğun parasın dan ne istedi
Laptoplari toplu alayım kardeşim senden habxhKanka simdilik 200 yeter sana zahmet
Kanka 2x fiyata olurLaptoplari toplu alayım kardeşim senden habxh
bende çok attım salihe benim paramı geri verinBenim bildiğim 2 kişiyi çarpmış gerisi de vardır bugün ise gitmek için eniştesinden 35 tl para istemiş öyle dediler
Töre onu gerektiriyor erhoBen bugüne kadar elime ne paralar gecti yapsaydim çoktan yapardım da ben aileme paradan daha çok değer veriyorum dost
Çarp, çarpıl, hayatları bu kisir döngüde gider emin ol. Bi muddet sonra foruma sadece elmas toplamak için girdiklerine şahit olabilirsin böyle adamların.Sapsap ege onu çarptı oda bizleri çarptı komple
@dubaicikolatasi @KANSIZbende çok attım salihe benim paramı geri verin
Bol bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 954679
Herkesin gecesi güzel olsun (dağıtım olmayacak sonradan kızmayın:/)
0.5x e kargola hemen bi telefon kardeşim slot oynayamiyoz bakKanka 2x fiyata olur

malatyalı hocam çok bilgili birine benziyorsunuzÇarp, çarpıl, hayatları bu kisir döngüde gider emin ol. Bi muddet sonra foruma sadece elmas toplamak için girdiklerine şahit olabilirsin böyle adamların.
Kimsesizlerin dostu makina123