ben tanıdığımda fakirdi bizi bırakmış zengin olmuş :dBende 2 senedir tanıyorum onu geçen sene günde 10 kişiye ödül atardı bi anda bu kadar geriye gitmesi beni sahsen pek inandirmadi
ben tanıdığımda fakirdi bizi bırakmış zengin olmuş :dBende 2 senedir tanıyorum onu geçen sene günde 10 kişiye ödül atardı bi anda bu kadar geriye gitmesi beni sahsen pek inandirmadi
Deveci benden başka kimseye kuruş atmıyorsun aklilli olAlın abi
Yok la abi konu başlığını okuyun 2 kişiye atarım Max ödül zaten onlarda bellialdık talibiz bak gelirse exrraya giriyor
Katılabiliyoz mu gelirse odulden pay burdan diyelim kimse görmedenAlın abi
yatttı zatenŞimdi de dağıtım yapmıyorsun diye beddua edecekler haberin olsun
tama benle tahirYok la abi konu başlığını okuyun 2 kişiye atarım Max ödül zaten onlarda belli
salih sonrası yavaş olDeveci benden başka kimseye kuruş atmıyorsun aklilli ol
Sende katıl abi son olsun 3 kişiye atacam belli onlar zatenKatılabiliyoz mu gelirse odulden pay burdan diyelim kimse görmeden
Valla 10 kişiyi besliyordu her gün bir anda sigaram yok derceesine gelmis se yapacak birsey yokben tanıdığımda fakirdi bizi bırakmış zengin olmuş :d
Forumda ban yeme rekoru kıracağım gibi bakalımPuahaaq
Kumardir abi buValla 10 kişiyi besliyordu her gün bir anda sigaram yok derceesine gelmis se yapacak birsey yok
aha kadro dışı kaldıkSende katıl abi son olsun 3 kişiye atacam belli onlar zaten
Esefle kınıyorum seni ben iyi bir yatırım araciyim genelde param varYok la abi konu başlığını okuyun 2 kişiye atarım Max ödül zaten onlarda belli
Benik birsey dememe gerek yok deveci ne zaman para kazansa direk gönderim yapıyor bana puahasalih sonrası yavaş ol
anlar bak
Bana da dmden yazmıştı sigara parası harbiden. Herkese toplu mesaj mı attı yanlışlıklaEn az 50 kişiden sigaram yok diye mesajı vardır millete neydi eskiden kendini ne duruma soktu evrim geçirdi adeta metings bile para atmıştı ona
kumarbaz adamız şuan kasa sağlam 2 saate 0Valla 10 kişiyi besliyordu her gün bir anda sigaram yok derceesine gelmis se yapacak birsey yok
Belliyse niye konu açıyorsun sonra kizdiracaksin birilerini devecimSende katıl abi son olsun 3 kişiye atacam belli onlar zaten
Benim de olacak atarsa 21 sonrası parasız kalmam galibaEsefle kınıyorum seni ben iyi bir yatırım araciyim genelde param var
Bizim rezzz ise yaradıaha kadro dışı kaldık