- 34,582
- 18,429
- 113
Normal lila hanımDurum ne dost
Normal lila hanımDurum ne dost
Bu formda 3 kişi cidden abilik yapıyor bana onlardan biride sensin puahahBenik birsey dememe gerek yok deveci ne zaman para kazansa direk gönderim yapıyor bana puaha
Ee orası öle vallakumarbaz adamız şuan kasa sağlam 2 saate 0![]()
Geçmiş olsun kankayatttı zaten![]()
Senden para almayalı baya oldu guncelleyelim şu durumuBenim de olacak atarsa 21 sonrası parasız kalmam galiba
2. covid vakasıBenik birsey dememe gerek yok deveci ne zaman para kazansa direk gönderim yapıyor bana puaha
Dun 2 kişi di bugün 3 oldu 3 kim la puahaBu formda 3 kişi cidden abilik yapıyor bana onlardan biride sensin puahah
Patlat bi kupon getirelim kadro şampiyonlar ligikumarbaz adamız şuan kasa sağlam 2 saate 0![]()
Yok Eşref abi sponsor şu 2 k basacaktim o maça küveyt bloke etmiş hesabı şubeye gelin dedi bende aldım birinden birk açtım oyleBelliyse niye konu açıyorsun sonra kizdiracaksin birilerini devecim
Hemenkasa brooklyn gelmezse 100 spin ayarlayın bana
Yok la abi hep 3 kişiydi zaten puahahDun 2 kişi di bugün 3 oldu 3 kim la puaha
Benim kardesimmm benimDun 2 kişi di bugün 3 oldu 3 kim la puaha
kasayı bastık ya biz basıcaz ya bize basıcaklarPatlat bi kupon getirelim kadro şampiyonlar ligi
İsim kim kardeşim herkes görsünYok la abi hep 3 kişiydi zaten puahah
Rol açmamış kupon paylaşmış la puahaBelliyse niye konu açıyorsun sonra kizdiracaksin birilerini devecim
Kasa dediğine göre bi 100k vardır seninkasayı bastık ya biz basıcaz ya bize basıcaklar
Escape Erhan esrefİsim kim kardeşim herkes görsün
beokklyn kazanır mı dedikkasayı bastık ya biz basıcaz ya bize basıcaklar