- 24,091
- 25,109
- 113
Bekle gelir birazdan @Devecibey gelince tıklatAdamin parasi kaldi bende siteden trx atcakti konu dagilsin atarim dedi djdkdkdkdkdj simdi bunu beklicez he djdjdjdjdn
Bekle gelir birazdan @Devecibey gelince tıklatAdamin parasi kaldi bende siteden trx atcakti konu dagilsin atarim dedi djdkdkdkdkdj simdi bunu beklicez he djdjdjdjdn
1 saat bekleseydim kufur ederdim valla djdkdkdDur abi şimdi atarım basım agridi puahaha
cutamaniac arada bana yazıyordu roll açmak istiyormuşum diye evet diyordum görüldü arıyordu hxhshshshaHarbiden eskilere gittim geldim vallahi. Ne günlerdi. Abuzerkömürcü vardı bi de "uza teneke" mesajları meşhurdu o zamanlar.
Harbi abuzerle birisi surekli kapisiyordu ya hahahaHarbiden eskilere gittim geldim vallahi. Ne günlerdi. Abuzerkömürcü vardı bi de "uza teneke" mesajları meşhurdu o zamanlar.
Yav seni hergun biri kopariyordu aahahahahaSapsap a 45 gün boyunca her gece odul attim en son forumu bıraktı kacti halbuki beni haraca bağlamıştı neler neler dağıttık ta gecmis te kaldi dost unuttular bizi
handi vardıYeniyor devamm @hawkinqq
Nova puahaHarbi abuzerle birisi surekli kapisiyordu ya hahaha
Novaydi. Tek sayafada Uza lar havada uçuşuyordu.Harbi abuzerle birisi surekli kapisiyordu ya hahaha
ne handisi bize demedin biz bilmeyizhandi vardı
Kaç handihandi vardı
Bulmaca cozuyoruz kac handihandi vardı
Kaç 🦃handi vardı
kaç basamakBulmaca cozuyoruz kac handi
tezgahyarım sayıdan patlattı 2 kuponuda![]()
Geçmişler olsunyarım sayıdan patlattı 2 kuponuda![]()
Nova puaha
Nova nova bravo hahaha vallahi guzel zamanlardi. Herkesle kavga ettik sovduk ettik arkasindan konustuk ama bi sekilde ortayolu bulduk. Simdi boyle sey gibi hissediyorum. Forumun alimlerinden gormus gecirmis dayilardan 😆😆Novaydi. Tek sayafada Uza lar havada uçuşuyordu.