Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat Nasıl Gidiyor

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Küçükken ben katil olacam diyen kimseyi görmedim ben dostum hayat zamanla seni katil olmaya zorluyor bu çocuğun kafa basmıyor bu çocuktan bi bok olmaz lafı ile başlıyor bu işler bu avutmak değil hayatın gerçekleri
Başkasının düşüncelerine göre yaşayan kendi pismanliklariyla kahrolur kulaklarını tıkayıp odaklanmak lazımdı

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
2,549
113
Başkasının düşüncelerine göre yaşayan kendi pismanliklariyla kahrolur kulaklarını tıkayıp odaklanmak lazımdı
Mental meselesi be dost kimseyi suçlamıyorum ben senin hayatın senin seçiminde mentali zayıf diyede kimse suçlanamaz herkes düşüp kalkamayabilir beni sorarsan düştüm mü düşücemmi veya ayaktamıyım bilmiyorum bu yüzden de gittim psikoloğa randevu aldım az da o kafamı sksin

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
2,549
113
Psikoloğu da kumara alıştırırım gibime geliyor

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,463
2,160
113
Kanka mesele kumar değil ki aha sana söyleyeyim 15 gün şık dişini kasa 2k koy her gün tek maç gir gayrı sayılı paran olur zaten mesele kumar dopamin reseptörlerimizi bitirdi keyif alma duygusu bitti bu saatten sonra anca Speed gibi hayat yaşarsak keyif alırız

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,463
2,160
113
Aga neye olursa olsun işe gidiyorsun ciğeri 5 para etmeyen lavuklar sana köpek muamelesi yapıyor ders çalışıp memur olmak istiyorsun ya torpil var ya da bir kusurun
Kanka çalışmıyorlar ondan zaten burdan biraz zorlasan kazanıyorsun 3-5 bir şey o da aylık masrafına yetiyor çalışan adam 100k almıyorsa boşa çalışıyor

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,463
2,160
113
Kumarbazların parası yok değil aklını ele geçirmişler cebine 2000-3000 koyan kupon param çıktı diyor millet onla 1 hafta geçiriyor bize kalsa hedef hep 1 milyon