- 4,875
- 1,197
- 113
Orta seker
Başkasının düşüncelerine göre yaşayan kendi pismanliklariyla kahrolur kulaklarını tıkayıp odaklanmak lazımdıKüçükken ben katil olacam diyen kimseyi görmedim ben dostum hayat zamanla seni katil olmaya zorluyor bu çocuğun kafa basmıyor bu çocuktan bi bok olmaz lafı ile başlıyor bu işler bu avutmak değil hayatın gerçekleri
Mental meselesi be dost kimseyi suçlamıyorum ben senin hayatın senin seçiminde mentali zayıf diyede kimse suçlanamaz herkes düşüp kalkamayabilir beni sorarsan düştüm mü düşücemmi veya ayaktamıyım bilmiyorum bu yüzden de gittim psikoloğa randevu aldım az da o kafamı sksinBaşkasının düşüncelerine göre yaşayan kendi pismanliklariyla kahrolur kulaklarını tıkayıp odaklanmak lazımdı
Kanka çalışmıyorlar ondan zaten burdan biraz zorlasan kazanıyorsun 3-5 bir şey o da aylık masrafına yetiyor çalışan adam 100k almıyorsa boşa çalışıyorAga neye olursa olsun işe gidiyorsun ciğeri 5 para etmeyen lavuklar sana köpek muamelesi yapıyor ders çalışıp memur olmak istiyorsun ya torpil var ya da bir kusurun