- 111,027
- 62,494
- 113
Bro para yok yiksa iplememki bu parayı bn gelse ne olur gitse ne olurKalpten gttiı ne rahatı
Bro para yok yiksa iplememki bu parayı bn gelse ne olur gitse ne olurKalpten gttiı ne rahatı
Birde ben varım da@TommyEgan gördün mü doğru atı bi tek o geldi
Battım moraller bozuk@TommyEgan gördün mü doğru atı bi tek o geldi
Hep öyle olur maç sonuna kadar atacak halleri yokKalpten gttiı ne rahatı
Ben kendi adıma dedim dost kalp diye bzde senden beterixBro para yok yiksa iplememki bu parayı bn gelse ne olur gitse ne olur
Çok günah işledikHep öyle olur maç sonuna kadar atacak halleri yok
geçmiş olsunBattım moraller bozuk
Etiket atınca ben roll açacam sandımBro para yok yiksa iplememki bu parayı bn gelse ne olur gitse ne olur
Aga çok sıkıntıgeçmiş olsun
Haftaya olacak dayı ısınma turları bunlar bende bütün planları ona göre yaptımBro para yok yiksa iplememki bu parayı bn gelse ne olur gitse ne olur
yanlış sandın knka ahhaahEtiket atınca ben roll açacam sandım
Sanmam kolay kolay yanlıs günlerdir ilk defa skor saydımyanlış sandın knka ahhaah
beline kuvvetSanmam kolay kolay yanlıs günlerdir ilk defa skor saydım
Değer mibeline kuvvet
Zaten 3 kişi takip ettio 3 kişi 150 iyidir bence puahhabeline kuvvet
3 kişi 750 den aç kapıyı sonra pazarlıkla düşeriz hemen 150 deme ahahaZaten 3 kişi takip ettio 3 kişi 150 iyidir bence puahha
150 iyidir şuan aza kanaat etmek şart puhha3 kişi 750 den aç kapıyı sonra pazarlıkla düşeriz hemen 150 deme ahaha
3 ksii 220ser paslarim uygunsa berkayla 4 yada 1 kişi 500 roll karar verinZaten 3 kişi takip ettio 3 kişi 150 iyidir bence puahha