Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar / Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Beyler keşke imkan olsa hepinize yardımcı olabilsem @berkays7 kardeş sen forumda hiç etkinlik acmiyorsun kardeş k bakma sana roll parası atamiycam ama en başından beri vardın.eger seni memnun edicekse sana 2 paket sigara parası atayım 1 tanede rollcu seçelim 500 atalım.yada Berkay hariç 3 kişiye daha sigara parası atayım hikmet losers ve Halil siz 3nuz karar verin buna berkayi satmayın ya 3 kişiye 2ser paket sigara yada 1 kişiye 500 roll kasası zaten 2.3k kazandım
Hikmetimğn oyu bana bence demi @hkmtgnl

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,409
3,805
113
Beyler keşke imkan olsa hepinize yardımcı olabilsem @berkays7 kardeş sen forumda hiç etkinlik acmiyorsun kardeş k bakma sana roll parası atamiycam ama en başından beri vardın.eger seni memnun edicekse sana 2 paket sigara parası atayım 1 tanede rollcu seçelim 500 atalım.yada Berkay hariç 3 kişiye daha sigara parası atayım hikmet losers ve Halil siz 3nuz karar verin buna berkayi satmayın ya 3 kişiye 2ser paket sigara yada 1 kişiye 500 roll kasası zaten 2.3k kazandım
1 ay önce sürekli açıyordum çok sıkıştım ondan dolayı açamadım dost ilgi ve alakan için teşekkür ederim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,479
100,034
113
Vur bi adım daha şans döndü diyorum ya 😂

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Hikmet oyun bana mı kardeşim seri yax

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...