- 47,881
- 52,504
- 113
Nereki ora Karabük müYaşadığım yerde tag iş yapmaz küçük şehirfeyim bir ucundn bir ucu arabayla 5 dk bisikletle 12 dk yürüyerek 24 dk
Nereki ora Karabük müYaşadığım yerde tag iş yapmaz küçük şehirfeyim bir ucundn bir ucu arabayla 5 dk bisikletle 12 dk yürüyerek 24 dk
Kanguru dostumuzun küfürsüz hatrı varKak demeyi unuttun
Bende yemek sepetini soruyorum işte nette görüyorum 80 100k aylık diyorlar motorda var doğruysa yaparızOnu bilmiyorum buradaki kuryelik dediğim ıygulama üzeri yemek kuryeliği. Yemeksepeti gibi. Burda Glovo, Uber, Pyszne.pl vs var
Komşusu ZonguldakNereki ora Karabük mü
Allah senden razı olsunKanguru dostumuzun küfürsüz hatrı var
Doğru da sen usta adamsın ne işin olur motorla kuryelikleBende yemek sepetini soruyorum işte nette görüyorum 80 100k aylık diyorlar motorda var doğruysa yaparız
İşten çıktım 3 hafta olduDoğru da sen usta adamsın ne işin olur motorla kuryelikle
Senden olmayacak kardeşimAllah senden razı olsun
Niyeİşten çıktım 3 hafta oldu
1k ya ondan da razı olsun muSenden olmayacak kardeşim
İşler düşüktü maaş faln aksamaya başladı daha yüksek gelirli bir iş lazım
1k atsın hatim indirmezsem ona ne olayım1k ya ondan da razı olsun mu
Trx at adama atar 1k ne ki bir turist müşteriye bakar1k atsın hatim indirmezsem ona ne olayım
Biraz sermaye olsa buralarda iyi getirisi var pasta börek çöreğinİşler düşüktü maaş faln aksamaya başladı daha yüksek gelirli bir iş lazım
Eee ne diye agliyon o zaman la millet 1 ay 23k kazanıyor sen ayda 100k temiz daha ne işte mis gibi para sevindim senin adına.eleman lazım mı?Dayı calisiyoz napalim günde 13-14 saat direksiyon sallıyorum günlük 3-4 k topluyorum martı tagdan
Forumun görüp görebileceği en büyük sahtekar kanguru kardeşimdirTrx at adama atar 1k ne ki bir turist müşteriye bakar
Emekleyerek kaç dk onuda yaz awkYaşadığım yerde tag iş yapmaz küçük şehirfeyim bir ucundn bir ucu arabayla 5 dk bisikletle 12 dk yürüyerek 24 dk
Onu ölçemedim henüz ykında ekleyeceğim o bilgiyi de puhhhaEmekleyerek kaç dk onuda yaz awk
Az bi sermayeye burda da biraz ekmek var ustalıkta iyi ama insanun zoruna gidiyor akşama kadar 100klık iş yapıp 1 2 k sana düşmesiBiraz sermaye olsa buralarda iyi getirisi var pasta börek çöreğin
La Maho 5 belki 6 sene oldu burda roll yaptim kasa 40 hedef 250di cekdim umuta 20 lira attım 30 dk geçti bı bakdim 20 lirayı 2k yapmış adam bu sefer bn ondan sans oarssi istedim.masa tenisine kasa ata ata ucurmustu kasayı.sitede betpuandi.bide kural ihlali yapmış kamil site silse silerdi ama bu seferlik çekimi ödüyoruz diyip odemislerdiForumun görüp görebileceği en büyük sahtekar kanguru kardeşimdir