- 24,447
- 9,639
- 113
Bol şanslarKupon yapıldı dostlar 5 kişinin yorumu beğendim kupon gelirse bu 5 kişiye 1k verilecek begenenlerden 5 kişiye 500tl
Ekli dosyayı görüntüle 909362
Bol şanslarKupon yapıldı dostlar 5 kişinin yorumu beğendim kupon gelirse bu 5 kişiye 1k verilecek begenenlerden 5 kişiye 500tl
Bol şans dost kazan da senDost senin mesajı sonradan gordum gelirse senle beraber 6kisi 1k verelim beğeniyorum yorumunu ama maçını eklemedim görmediğim icin
Bol şansKupon yapıldı dostlar 5 kişinin yorumu beğendim kupon gelirse bu 5 kişiye 1k verilecek begenenlerden 5 kişiye 500tl
İlk mac senin başlamış dost ilk maçtan patlatma biziAnadolu Efes ilk yarı 82.5 üst 1.8 oran
İzliyorum dost.İlk mac senin başlamış dost ilk maçtan patlatma bizi
Bol sans reisimKupon yapıldı dostlar 5 kişinin yorumu beğendim kupon gelirse bu 5 kişiye 1k verilecek begenenlerden 5 kişiye 500tl
Maci yatan 1 hagta foruma girmesinKupon yapıldı dostlar 5 kişinin yorumu beğendim kupon gelirse bu 5 kişiye 1k verilecek begenenlerden 5 kişiye 500tl
Aynen de oyleMaci yatan 1 hagta foruma girmesin![]()
Nasip dost takma kafayaEfes maçı kötü başladı direk benden mi patlayacak nedir ilk çeyrek az hizlanmalari lazım
Tahminen nezaman nasip yüzümüze Güler dostNasip dost takma kafaya
Bol bol şanslar dostSenin maca sadece var dedim
35 ile bitti. Baskette herşey olur ikinci çeyrek 48 inşallah çıkarNasip dost takma kafaya
İns35 ile bitti. Baskette herşey olur ikinci çeyrek 48 inşallah çıkar
Nasip dost2 dk Efes iyi oynadı sonra bozdu. Son 5 hücum 3 u top kayibi. 7 de sıfır üçlük