- 21,977
- 27,278
- 113
Keşke senin gibi mutlu edebilse beni şu paralar@Erhan2121 nasıl abi direk cekecem
Keşke senin gibi mutlu edebilse beni şu paralar@Erhan2121 nasıl abi direk cekecem
Abi seni izliyorum bir aydır sen bazen iyi yorum atiyon bazen sınırlı yorum atiyon bazen insanları iyi bozuyorsun büyük bir ihtimal sen okumuş bir adamsın abi cahil değilsin konuşmalarından bunu anladım yanlismiyimMeselenin derinliğini burdan anlarsın diye düşünmüştüm
Geldi abi 2.10 oran biz anlarız puhahBen tesisten anlamıyorum dost
Kuponu ben aldim bende komisyonumu aldim kupon benim değildi puahaMeselenin derinliğini burdan anlarsın diye düşünmüştüm
Öğrencilerim var Ahmedim. Başka bişey demiyorumAbi seni izliyorum bir aydır sen bazen iyi yorum atiyon bazen sınırlı yorum atiyon bazen insanları iyi bozuyorsun büyük bir ihtimal sen okumuş bir adamsın abi cahil değilsin konuşmalarından bunu anladım yanlismiyim
Bu kadar övgünün arkasına ne isticen adamdan iban mı papara mıAbi seni izliyorum bir aydır sen bazen iyi yorum atiyon bazen sınırlı yorum atiyon bazen insanları iyi bozuyorsun büyük bir ihtimal sen okumuş bir adamsın abi cahil değilsin konuşmalarından bunu anladım yanlismiyim
Abi böyle şeylerle mutlu Olcan şimdi 25 k borcum var 3 gram altın 30 Gr gümüş bozacak saat 8 olsunKeşke senin gibi mutlu edebilse beni şu paralar
Allah tan aktifiz puaahAktif üyelere tartışmada küfürleşmede öyle
Keşke senin kadar borcum olsaydıAbi böyle şeylerle mutlu Olcan şimdi 25 k borcum var 3 gram altın 30 Gr gümüş bozacak saat 8 olsun
Ferdi banlandi la Erhan abi en son benden helallik istedi puahahAllah tan aktifiz puaah
Keşke abi işte bende ilerde keşke dememek için birakiyorumKeşke senin kadar borcum olsaydı
Selfie de sürekli farklı traş modeliyle geliyo FerdiFerdi banlandi la Erhan abi en son benden helallik istedi puahah
Puahahha bu Ferdi ama tüm form sitelerine kayitliymisSelfie de sürekli farklı traş modeliyle geliyo Ferdi
@karkar92 nereye banlandi burda adamFerdi banlandi la Erhan abi en son benden helallik istedi puahah
Sessizliğe büründü şimdi 3-5 gün sesi çıkmaz@karkar92 nereye banlandi burda adam
Saat 2 de aktifti bu nasil sessizlik enisteSessizliğe büründü şimdi 3-5 gün sesi çıkmaz
Dm attım baksana@karkar92 nereye banlandi burda adam
Yarın maaş yatacak diye erken yatmıştırSaat 2 de aktifti bu nasil sessizlik eniste
Valla enişte 3 kişi bana maasta sana para atacam dedi puahahYarın maaş yatacak diye erken yatmıştır