- 14,351
- 9,073
- 113
sen gerçek küba prosu içmemissinBakkalda 25₺ kanka tanesi lux birşey değildir 😂
sen gerçek küba prosu içmemissinBakkalda 25₺ kanka tanesi lux birşey değildir 😂
Ben Kolombiya pesosu içtim çok sertsen gerçek küba prosu içmemissinama sert genel olarak içilmez yani imkan olsa sana cigara ismarlardim
Purolar genel olarak sert alkolün yanında iyi gidiyor ama öyle kuru kuruya içilmıyor 10-15 duman çektim kafam ağrıyor şuanBen Kolombiya pesosu içtim çok sert
Dost kolombiya pesosu Kolombiya’nın para birimiymiş yalandan zengin rolü yapalım dedik onu da beceremedik 🥸Purolar genel olarak sert alkolün yanında iyi gidiyor ama öyle kuru kuruya içilmıyor 10-15 duman çektim kafam ağrıyor şuan
ağir ağir hic bir espirisi yok hava civa pronun asil olayi ot cigara aslinda kübada cigaradan yapiyorlar onu agir ağir çekiyorsun espiri orda zaten kafa yapiyor yoksa sigara yerine içilmez dediğin gibi baş ağrisi çok yapar en iyisi bile leş.Purolar genel olarak sert alkolün yanında iyi gidiyor ama öyle kuru kuruya içilmıyor 10-15 duman çektim kafam ağrıyor şuan
Katılıyorum sonuna kadar haklısınağir ağir hic bir espirisi yok hava civa pronun asil olayi ot cigara aslinda kübada cigaradan yapiyorlar onu agir ağir çekiyorsun espiri orda zaten kafa yapiyor yoksa sigara yerine içilmez dediğin gibi baş ağrisi çok yapar en iyisi bile leş.
Dumanını bile becerememişler 😂
yoh amg. kova mi bu o dedigin kova yaparsan olurDumanını bile becerememişler 😂
Ne öyle sigara dumanı gibi salınca ortam bı duman altı olacak demi 😂
zaman var belli olmaz breeEv sahibi ilk yarı tek gole kupon wonda zor gibi
Yok ulan bizim abi vardı tek başına duman altı yapardı ortamı öyle ciğer vardı namussuzda , içmesini bilen hakkını veriyor agayoh amg. kova mi bu o dedigin kova yaparsan olur![]()
Yat uyu kankam yat uyu ben oynamayım vallaha oynamayım maç falan bizim ne haddimize slot varken burası lose @Shellac @Daimon reislerkirmizi ev![]()
saglik olsun elbet sans doner birgünYat uyu kankam yat uyu ben oynamayım vallaha oynamayım maç falan bizim ne haddimize slot varken burası lose @Shellac @Daimon reisler
@İkasbet Destek teşekkür ederiz rolling için