- 72,573
- 38,694
- 113
Wonn
Van olur geldim bak@Burakyesil7 tebrikler knk
Ben hallettim bile 🤣Van olur geldim bak
YollaSon 1 adım daha yapıcaz 3k çevrim var sonrasında çekimi veririz
Son 1 adım daha yapıcaz 3k çevrim var sonrasında çekimi veririz
Knk panama da maç var gol olacak tabi sen bliriisn genedeSon 1 adım daha yapıcaz 3k çevrim var sonrasında çekimi veririz
Dedim ve gol olduKnk panama da maç var gol olacak tabi sen bliriisn genede
O 4-0 olan maçta bir gol daha gelmez miKnk panama da maç var gol olacak tabi sen bliriisn genede
Gelebilir ama o 1-1 olan panama az önce dedim maç onda 1 gol daha var knkO 4-0 olan maçta bir gol daha gelmez mi
Vallahi şimdi baktım 5'e atmış Ulan para olsaydı var ya Ne paralar koymuştum bu geceO 4-0 olan maçta bir gol daha gelmez mi
Benim dediğim maçta 5 olduGelebilir ama o 1-1 olan panama az önce dedim maç onda 1 gol daha var knk
Aw ztn bol gollü maçlar hep parasızlıga denk geliyorVallahi şimdi baktım 5'e atmış Ulan para olsaydı var ya Ne paralar koymuştum bu gece
Vallahi öyle ya küreye bak ya geceden beri kalktığımdan beri ne maçlar vardı ya hepsi de dediğim gibi geliyor ya bir iki tanesi belki gelmemiştir çoğu geldiAw ztn bol gollü maçlar hep parasızlıga denk geliyor
Bol sans
Geç kaldın oynamış bileDandenong basket maçı var ilk iki periyot 45-47 sayı çıkmış şimdi 38.5 açmışlar. Bir iki dk bekle başlayınca eğer basket gelirse 43-44 leri gorunce alt denenebilir.
Buda dilediğin gibi olsun. Bol şanslar