Aynen knk bende geldi diye yeni kupon yapıyordum puahahhaVay ibnler yazık olmş bnde bakyıydım tm bu banko gelsi diyodum kendi kendime aw şaka gibi valla
Aynen knk bende geldi diye yeni kupon yapıyordum puahahhaVay ibnler yazık olmş bnde bakyıydım tm bu banko gelsi diyodum kendi kendime aw şaka gibi valla
Maç aiscore yok bu şekil totemim tutmuyor aw gol olunca bildiirm. Geliyoya ne kadar mutlu oluyorm🤣Gol attir
Gol gelsin gol gündüze hazırlık yapıyorum yatmadımMaç aiscore yok bu şekil totemim tutmuyor aw gol olunca bildiirm. Geliyoya ne kadar mutlu oluyorm🤣
Sen bir gün bu awden ban yersin knkMaç aiscore yok bu şekil totemim tutmuyor aw gol olunca bildiirm. Geliyoya ne kadar mutlu oluyorm🤣
Bişeyler deneyecez baklm getire biliyozmu 🤣Gol gelsin gol gündüze hazırlık yapıyorum yatmadım
Agaz alışkanlığı knk napim 🤣Sen bir gün bu awden ban yersin knk
Argoya giriyor knk 2 sefer banlandim boyleNiye knk
Bu profilinde saç olan çocuk nerdeAgaz alışkanlığı knk napim 🤣
Buralardaydı bianda kayboldu bütün konularda vardı Ztn 😁Bu profilinde saç olan çocuk nerde
Seninle o takip ediyordu bari ödül alırdı kunde tam ödül zamanı gitti puahahBuralardaydı bianda kayboldu bütün konularda vardı Ztn 😁
Olsun ve yatarsak da avratlardan yatak erkeklerden yatmiyakKadınlara oynarak hata ettik
Sana yazdım panama var dedim ama görmedin 1-1 oldu bidaha olacak deidm panama -2-1 oldu güzlde oran vardıKadınlara oynarak hata ettik
Acil gol lazım30 kdr gol gelmeli
Sahaya girip bnmi atim 🤣Acil gol lazım