- 1,276
- 503
- 113
Anlamayacak birşey yok. İlk 3 dk 17 sayı attilar şimdi son 30 sn kala 37 sayı çıkmış toplamda tamda anlattığım gibi işte nerdeyse ilk açılan sayının da altında bitecekBasketten anlamıyorum ki Kral
Anlamayacak birşey yok. İlk 3 dk 17 sayı attilar şimdi son 30 sn kala 37 sayı çıkmış toplamda tamda anlattığım gibi işte nerdeyse ilk açılan sayının da altında bitecekBasketten anlamıyorum ki Kral
38.5 açmışlardı 37 sayıda bitmiş. Aslında para kazanmak çok kolay bunlara bakınca ilk iki periyot az sayi cikan maçlarda 3. Periyot sayı yüksek açılmışsa 2 dk bekleyip sayı çıkmazsa işte girecen tam tersi olur iki periyot yüksek sayı çıkar periyot açılışı düşükse yüksekten alta girecen.Anlamayacak birşey yok. İlk 3 dk 17 sayı attilar şimdi son 30 sn kala 37 sayı çıkmış toplamda tamda anlattığım gibi işte nerdeyse ilk açılan sayının da altında bitecek
Söledim 2 gol atacakalrmş knk😁
Olurda atmıyolar ki38 de bir gol 44 de bir gol çok güzel olur 🙂🙂
Bunları atacağı yok Allah'tan Bir arkadaş sağ olsun Değme attı bana hiçbir şey bulamamıştım yoksa kalacaktıkHaybi be karılar
O hadi iyiisn knk 😁Bunları atacağı yok Allah'tan Bir arkadaş sağ olsun Değme attı bana hiçbir şey bulamamıştım yoksa kalacaktık
Daha zor dk 42Olmayacak galiba. 5 dk var gerçi ama