- 9,588
- 7,942
- 113
gunaydim sende benim gibi askersin erken kalkionTamam kanka kesesine bereket
gunaydim sende benim gibi askersin erken kalkionTamam kanka kesesine bereket
Ben de onu çok seviyorum bitanem o benim ❤Senin de adın geçti sen de varsın kişiler arasında adam sizi seviyor😃
Alışkanlık dedecim yıllardır böyleyim izin günlerimde de erken kalkıyom günaydıngunaydim sende benim gibi askersin erken kalkion
erken kalkmak berekettir der eskilerAlışkanlık dedecim yıllardır böyleyim izin günlerimde de erken kalkıyom günaydın
Erken kalkmak bereket olsa dünyanın en zengini olurdum herhalde patronun biri işçiler erken kalksın diye g.tten sallamış olabilirerken kalkmak berekettir der eskiler
seni kumar bozuo olmasin kemalErken kalkmak bereket olsa dünyanın en zengini olurdum herhalde patronun biri işçiler erken kalksın diye g.tten sallamış olabilir
Bana kumar yaramıyor reisim kumardan gelecek paraya ihtiyacım da yok ama hastalık olmuş kendi kendimizi mahvediyoruzseni kumar bozuo olmasin kemal
bir nevi desarj edion kendiniBana kumar yaramıyor reisim kumardan gelecek paraya ihtiyacım da yok ama hastalık olmuş kendi kendimizi mahvediyoruz
benim bi arkadas vardi derdi ki kumardan aldigim zevki hicbir seyden almiyorum kayip kazanc unurumda degil derdiBana kumar yaramıyor reisim kumardan gelecek paraya ihtiyacım da yok ama hastalık olmuş kendi kendimizi mahvediyoruz
erken kalkamak bereketlidir dedem derdi allah rahmet eylesin severdim bayram günü aklıma geldi görüyonmüerken kalkmak berekettir der eskiler
mekani cennet olsunerken kalkamak bereketlidir dedem derdi allah rahmet eylesin severdim bayram günü aklıma geldi görüyonmü
amin reisimmekani cennet olsun
Uyumuşuz kral yaNerdesin bilader sabahtan beri takip ettin şimdi yoksun