Parayı bulsun da profili değiştirsin bariHint fakiri elinden kabuklu fıstık bile yenmez
Parayı bulsun da profili değiştirsin bariHint fakiri elinden kabuklu fıstık bile yenmez
Tm knk özür 😍😂Anlatamıyorum ki arkadaş xuwmxusj
Neyse dost geldimi geldi işte yawSiz harbi sikintilisiniz. Betco da maç hala 83 ev 82 sayıda iken 1 sayı ileriden saydiniz onu soylemeye çalışıyorum da her boku siz biliyonuz 🥲🥲
Birde bu moda oldu herkes açım diyorSon adım gelsin açız
senden bol şanslar aldıysak o iş tamam kral son adımdayız gelirse çekimdeyizHikmetim bol şanslar diliyorum sonu güzel olur umarım @hkmtgnl
Dost sanada bol sans inşallah seninnkuponda gelirHikmetim bol şanslar diliyorum sonu güzel olur umarım @hkmtgnl
Öyle mi olmuşwonlamışız
Yolla knksenden bol şanslar aldıysak o iş tamam kral son adımdayız gelirse çekimdeyiz
Sen adamla aramda ki samimiyeti ne biliyorsun dm den ne konuştuğumuzu belki dışarıdan tanışıyoruz bir sus çocuk be bir susBirde bu moda oldu herkes açım diyor
Çekte neşemiz yerine gelsin dostlar kazansın biz mutlu oluruzsenden bol şanslar aldıysak o iş tamam kral son adımdayız gelirse çekimdeyiz
Yolla dostsenden bol şanslar aldıysak o iş tamam kral son adımdayız gelirse çekimdeyiz
Helal dostÇekte neşemiz yerine gelsin dostlar kazansın biz mutlu oluruz
Teşekkür ediyorum dost.2 gündür kayıp oldu biraz çok üstüne gitmedim bültenide görünce boş geçmeyelim en azından gelirse güzel gelsin dedik denedik bakalımDost sanada bol sans inşallah seninnkuponda gelir
İnşallah gelir dostTeşekkür ediyorum dost.2 gündür kayıp oldu biraz çok üstüne gitmedim bültenide görünce boş geçmeyelim en azından gelirse güzel gelsin dedik denedik bakalım