- 6,455
- 10,789
- 113
Merve ben senin ev adresine kadar biliyorum kullandığın internete kadar biliyorum hatta gerçek soyadınıda biliyorumda şey yapmayayım sen anla neyse 😂adımı nerden biliyorsun demicem kabak gibi profilde yazıyor 😁
Merve ben senin ev adresine kadar biliyorum kullandığın internete kadar biliyorum hatta gerçek soyadınıda biliyorumda şey yapmayayım sen anla neyse 😂adımı nerden biliyorsun demicem kabak gibi profilde yazıyor 😁
ivit bak unuttum onu 😁İbandada yazıyor 😁😁
Bak bu doğru 😁Merve ben senin ev adresine kadar biliyorum kullandığın internete kadar biliyorum hatta gerçek soyadınıda biliyorumda şey yapmayayım sen anla neyse 😂
Helal olsunEvet bu arada güzel bi haberde ben vereyim
Efeler liginde fenerbahçe resmen şampiyon
10k oldu mu kasa@hkmtgnl su siteye şöyle Reis hızlı odesinler soğumadan 😁
Malesef haram mış tekrarlanacakHelal olsun
Niye macmi iptalMalesef haram mış tekrarlanacak
O kadarını bizde biliyoruzMerve ben senin ev adresine kadar biliyorum kullandığın internete kadar biliyorum hatta gerçek soyadınıda biliyorumda şey yapmayayım sen anla neyse 😂
Çekim verip diğer sitede ilerlivek10k oldu mu kasa
Çok fenomen bir kardeşimiz kendisi demek 😂O kadarını bizde biliyoruz![]()
Yok kazanılan kupa harammışNiye macmi iptal
vallahi ben benim gerçek bilgilerim bunlar 😁Merve ben senin ev adresine kadar biliyorum kullandığın internete kadar biliyorum hatta gerçek soyadınıda biliyorumda şey yapmayayım sen anla neyse 😂
İp adresi ne banlatalim hemen 🤣🤣😁Çok fenomen bir kardeşimiz kendisi demek 😂
Niye amaYok kazanılan kupa harammış
ünlüyüm ben 😁Çok fenomen bir kardeşimiz kendisi demek 😂
Sana sakız değilde bi B12 lazım dost 😂vallahi ben benim gerçek bilgilerim bunlar 😁
Ankara nin. Neresinde unlusun 🤣😁ünlüyüm ben 😁
kullanıyorum zatenSana sakız değilde bi B12 lazım dost 😂
KeyfiNiye ama