- 19,664
- 7,398
- 113
Kötü olmuş@Hakan170
bu arkadaş sahte roll yapıp bizim zamanımızı çaldı , parayı slotta yedi , rolling kuponlarını atmadı , bilginiz olsun
Kötü olmuş@Hakan170
bu arkadaş sahte roll yapıp bizim zamanımızı çaldı , parayı slotta yedi , rolling kuponlarını atmadı , bilginiz olsun
bu forumda oldugum sürece her rollden para almaya calıstıgında bu yazıyı yazacagım , eşek değiliz biz 3 saat roll takip ettik , sahteymiş , en son maçta 3dkda kala 50 sayı varken o maça 52.5 alt oynadım dedi öyle yattıSen ona taktın kafayı daha bırakmazsın Onun peşini
olan olmuş söylemişsin daha niye söylüyorsun dostum yawbu forumda oldugum sürece her rollden para almaya calıstıgında bu yazıyı yazacagım , eşek değiliz biz 3 saat roll takip ettik , sahteymiş , en son maçta 3dkda kala 50 sayı varken o maça 52.5 alt oynadım dedi öyle yattı![]()
Vallahi ne desen haklısın Öyle bir şey varsa Neyse şansınız bol olsunbu forumda oldugum sürece her rollden para almaya calıstıgında bu yazıyı yazacagım , eşek değiliz biz 3 saat roll takip ettik , sahteymiş , en son maçta 3dkda kala 50 sayı varken o maça 52.5 alt oynadım dedi öyle yattı![]()