- 49,330
- 54,138
- 113
Konu kilitMaçlar bitmeden asla kapanmaz puajja
Konu kilitMaçlar bitmeden asla kapanmaz puajja
Bol şanslar kral
Ne etıket atıyonuz la dagıtımmı varHer an konu kapanır korkusu olustu bende pauah
Bol şans kral
Bu konuda olur belki diye etiket ettim pauahNe etıket atıyonuz la dagıtımmı var
Valla muro benden çok güzel şeyler düşünüp. Kumar oynuyom 5 dakika sonra zart🤣Belli olmaz ya gelebilir niye gelmesin ya Öyle düşünürsen gelmez
Değil miValla muro benden çok güzel şeyler düşünüp. Kumar oynuyom 5 dakika sonra zart🤣
La muro bugün dikkat ettim lavaş ekmek varya abi nasıl böle kağıt gibi yapiolar artık ulan tartı koysan 4 gram gelmezDeğil mi
Lavas ekmek sıfremıLa muro bugün dikkat ettim lavaş ekmek varya abi nasıl böle kağıt gibi yapiolar artık ulan tartı koysan 4 gram gelmez
Yok. Bildiğin lavaşLavas ekmek sıfremı
Ya Dikkat ede ede lavaşın ince ayrıntısına mı dikkat ettinLa muro bugün dikkat ettim lavaş ekmek varya abi nasıl böle kağıt gibi yapiolar artık ulan tartı koysan 4 gram gelmez
Hacim iftara bı yere gittim orda döner geldi ulen lavaş geldi kağıt yahu döner zaten 4 catalda bitti 🤣🥰Ya Dikkat ede ede lavaşın ince ayrıntısına mı dikkat ettin
Biz döner yemiyoruz Para var huzur varHacim iftara bı yere gittim orda döner geldi ulen lavaş geldi kağıt yahu döner zaten 4 catalda bitti 🤣🥰
Beleş len 🤣🤣🤣Biz döner yemiyoruz Para var huzur var
Ne yiyorsun sen merak ettim puhaaBiz döner yemiyoruz Para var huzur var
Yani diyorsun boş mezar bulsam gireceğimBeleş len 🤣🤣🤣