- 39,311
- 32,967
- 113
Sen tabi nerden bilecen bez parası isteyenleriHerkes her yerde onu takiplemek zordur bizim rol gelsin de en kötü ihtimalle bir kişilik daha kontenjan açarız maksat muhabbet 😄
Sen tabi nerden bilecen bez parası isteyenleriHerkes her yerde onu takiplemek zordur bizim rol gelsin de en kötü ihtimalle bir kişilik daha kontenjan açarız maksat muhabbet 😄
ilk ve tek benim gerisi sahteKara nıcklı 10 kısı var
Rahat işte o yüzden çalışıyoruz 🤣Insanda duzen kalmiyo kanka ama yaptigin ise gore degissede gece calismanin rahatligida bi baska ya 😂
Çocukla foto bile geliyo amcası bakSen tabi nerden bilecen bez parası isteyenleri
KonseptüalizimÇocukla foto bile geliyo amcası bak
@duvar1 vardıÇocukla foto bile geliyo amcası bak
Bilemem dostum dediğim gibi sürekli zaman bulup giremiyorum mesaj saygımdan da bellidir 😄Sen tabi nerden bilecen bez parası isteyenleri
egt candır egt her zaman çevirilirArkada egt çeviren sensin bee
Son 1
Bilemem kardeş portakalı soymadan içindekini bilemem akdjsksksBilemem dostum dediğim gibi sürekli zaman bulup giremiyorum mesaj saygımdan da bellidir 😄
Mesaj saygın muazzam dostBilemem dostum dediğim gibi sürekli zaman bulup giremiyorum mesaj saygımdan da bellidir 😄
son 2 düzgn takip et la
Şirin bi yer sanıyo herhalde burayı şimdi kazanırsa öğrenecekBilemem kardeş portakalı soymadan içindekini bilemem akdjsksks