Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

baran6355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
117
43
icra dosyayında hesabıma çok ufak bi miktar para geldiği için adım var. 3 kişi var dosyada.Babam ben ve bi arkadaşı. Ben bu dosyaya itiraz etmiştim zamanında.Adam tekrar dava açmış. Ve davayı sadece babama açmış. Davayı kazanmış. Benim durdurulmuş olan icra dosyam açığa döndü. Burda bi hata yok mu ? Takibe itirazın kaldırılması davası babama açılıyor sadece ve kaybediyor ama benim icra dosyamda açığa dönüyor. Ben ifade verdim bu konuyla alakalı zamanında.(O sıra hesabımı babam kullanıyordu. 2 defa 3-5 bin gibi rakamlar geldi sadece. Toplam dosya hesabı 170 bin civarı)

Son düzenleme:

kimmiskibu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
278
63
icra dosyayında hesabıma çok ufak bi miktar para geldiği için adım var. 3 kişi var dosyada. Ben bu dosyaya itiraz etmiştim zamanında.Adam tekrar dava açmış. Ve davayı sadece babama açmış. Davayı kazanmış. Benim durdurulmuş olan icra dosyam açığa döndü. Burda bi hata yok mu ? Takibe itirazın kaldırılması davası babama açılıyor sadece ve kaybediyor ama benim icra dosyamda açığa dönüyor. Ben ifade verdim bu konuyla alakalı zamanında.(O sıra hesabımı babam kullanıyordu. 2 defa 3-5 bin gibi rakamlar geldi sadece. Toplam dosya hesabı 170 bin civarı)
Hesap senin ise babana açılamaz her hangi bir yerde babanın imzası veya kefilliği olmadığı sürece itiraz edebilirsin babandan düşer dosya

baran6355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
117
43
Hesap senin ise babana açılamaz her hangi bir yerde babanın imzası veya kefilliği olmadığı sürece itiraz edebilirsin babandan düşer dosya
yok asıl olay babamda zaten borçlu babam hocam. Benim hesabıma para geldiği için benim adımda yazmış dosyada.