Cahil insanların iman etmesi kolaydır mesele bilen insanların bilmesine rağmen doğrusunu Allah bilir demesidir. Bilgi kibir getirir. Teslim olan alimdirCity banko
Cahil insanların iman etmesi kolaydır mesele bilen insanların bilmesine rağmen doğrusunu Allah bilir demesidir. Bilgi kibir getirir. Teslim olan alimdirCity banko
Cahil insanların iman etmesi kolaydır mesele bilen insanların bilmesine rağmen doğrusunu Allah bilir demesidir. Bilgi kibir getirir. Teslim olan alimdir
Bana tarihi sevdiren adamlardan biri daha iyisi gelene kadar en iyisidir Allah mekanını cennet eylesinAllah rahmet eylesin bı kütüphaneyi daha kaybettik
Kumarcı mı bu kanka bizden biri miBana tarihi sevdiren adamlardan biri daha iyisi gelene kadar en iyisidir Allah mekanını cennet eylesin
Büyük hocadır kanka tarih profesörüdür Orta Doğu coğrafyasinda üzerine yokturKumarcı mı bu kanka bizden biri mi
Mekanı cennet olsun o zamanBüyük hocadır kanka tarih profesörüdür kanka Orta Doğu coğrafyasinda üzerine yoktur
Amin kankaMekanı cennet olsun o zaman
Bunlar hep düzenin adamlarıydı. Yalakanın tekiydi. Öldüğüne de gram üzülmedim. Ya düzenin adamı olursun, ya da türlü zorluklar yaşarsınVay be.. Onu, gençlere, 'dünyayı gezin' tavsiyesiyle hatırlıycam.. Gençlerin, dünyayı 30.000-40.000 tl maaşla nasıl gezeceğiyle ilgili en ufak bir fikri yoktu..
Birgün, ülkede ki maaş politikasıyla ilgili tek bir söz söylediğini görmedim ama dünyayı gezin diyordu gençlere..
Sizin gibilere biz yorum yapmayalım cem yılmaz anlatsınBunlar hep düzenin adamlarıydı. Yalakanın tekiydi. Öldüğüne de gram üzülmedim. Ya düzenin adamı olursun, ya da türlü zorluklar yaşarsın
Konforu seçmiş olabilir ama saygı duymam