Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,901
1,210
113
Söyleşilerine gidip dinlemek nasip olmuştu.. Ülkemiz cidden çok önemli bir tarihçi kaybetti.. Yeri dolmicak. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üstadın

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
890
279
63
Türk milletinin başı sağ olsun böyle insanlar kolay yetişmiyor. Tesellimiz bunun bir bayrak yarışı olması, Bilge Kağan'dan Tevfik Fikret'e, Mustafa Kemal'den Halil İnalcık'a.

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
865
113
Senden daha öğrenecek çok şeyimiz vardı hocam. Daha dün elime kitabını aldım sonra vazgeçip falih rıfkı okuyayım dedim. mekanın cennet olsun

Murtikoo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
34
18
Allah rahmet eylesin gerçekten gerçek bir hazineyi kaybettik:(

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
Vay be.. Onu, gençlere, 'dünyayı gezin' tavsiyesiyle hatırlıycam.. Gençlerin, dünyayı 30.000-40.000 tl maaşla nasıl gezeceğiyle ilgili en ufak bir fikri yoktu..

Birgün, ülkede ki maaş politikasıyla ilgili tek bir söz söylediğini görmedim ama dünyayı gezin diyordu gençlere..
Bunlar hep düzenin adamlarıydı. Yalakanın tekiydi. Öldüğüne de gram üzülmedim. Ya düzenin adamı olursun, ya da türlü zorluklar yaşarsın

Konforu seçmiş olabilir ama saygı duymam

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,934
2,205
113
Bunlar hep düzenin adamlarıydı. Yalakanın tekiydi. Öldüğüne de gram üzülmedim. Ya düzenin adamı olursun, ya da türlü zorluklar yaşarsın

Konforu seçmiş olabilir ama saygı duymam
Sizin gibilere biz yorum yapmayalım cem yılmaz anlatsın
Sizler ülkeye ne faydada bulunuyosunuzda, ülkenin böyle büyük figürlerini bu basit sözlerle eleştirebiliyorsunuz

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,263
53,025
113
Nerde akli selim adam varsa erken göçüp gidiyor bu hayattan