Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnsanlar Neden Bu Kadar Duyarsız ve Saygısız

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
Herkese merhaba. Geçen gün markete gittiğimde gene davarın teki arabasını benim arabanın arkasına çekti. Oturduğum sitedeki otoparkta bile bunu yapan birsürü davar var. Üstelik bazıları telefon numarasını bile koymuyor arabasının camına

Biraz gezseler park yeri bulunuyor. Fakat hanımefendi ve beyefendiler dışarı çıktıkları zaman hemen 2 adım sonrasında arabalarına binmek istedikleri için başkasının arabasının arkasına park edip gitmeyi adeta bir hak olarak görüyorlar ve sitem edince de nereye çekeyim peki diye çıkışıyorlar ve bu tip insanların sayısı da oldukça fazla

Pek insan seven bir yapım yok ve asosyal birisiyim. Her dışarıya çıktığım zaman da neden insan sevmediğimi defalarca kere tecrübe ediyorum

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,825
20,153
113
Herkese merhaba. Geçen gün markete gittiğimde gene davarın teki arabasını benim arabanın arkasına çekti. Oturduğum sitedeki otoparkta bile bunu yapan birsürü davar var. Üstelik bazıları telefon numarasını bile koymuyor arabasının camına

Biraz gezseler park yeri bulunuyor. Fakat hanımefendi ve beyefendiler dışarı çıktıkları zaman hemen 2 adım sonrasında arabalarına binmek istedikleri için başkasının arabasının arkasına park edip gitmeyi adeta bir hak olarak görüyorlar ve sitem edince de nereye çekeyim peki diye çıkışıyorlar

Pek insan seven bir yapım yok ve asosyal birisiyim. Her dışarıya çıktığım zaman da neden insan sevmediğimi defalarca kere tecrübe ediyorum
Ahanda ben. Dunyalilardan tiskiniyorum

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,988
4,332
113
Mutluluğun sırrı bu zaten böyle olmadığımız sürece mutlu olamıcaz

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
Mutluluğun sırrı bu zaten böyle olmadığımız sürece mutlu olamıcaz
Bir de yaş aldıkça bu tiksinme seviyesi artıyor yakınlarınla bile görüşmek istemiyorsun öyle bir devirdeyiz şu an
Ne kadar az insan o kadar az sorun, o kadar az sinirlenmek ve o kadar fazla huzur demek

İstanbul zaten bitmiş. Yaşanacak bir yer olmaktan çoktan çıktı. 81 vilayetli bir ülkenin nüfusunun çeyreği tek bir vilayette yaşarsa insanlar sinirden birbirini doğrar

Cehennemin ne olduğunu merak edenler İstanbulda yaşasınlar. Her yerden insan ve araba fışkırıyor ve insanları da alabildiğine duyarsız

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,863
1,628
113
Kolayı var aracının tavanına ve kaputuna kuş yemi dokuyorsun sorun çözülüyor